Τι συμβαίνει στο Κίνημα Αλλαγής με τη Φώφη Γεννηματά; Διαβάστε τις συμφωνίες και πώς όλα καταλήγουν στα Δωδεκάνησα!

Κατ’ αρχήν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες έκλεισε η συμφωνία της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

Η κ. Γεννηματά δεν συμφώνησε με τον ΓΑΠ: Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ζητήσει να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, αφού εκλέγεται χωρίς σταυρό ως πρώην πρωθυπουργός.

Η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γεννηματά δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στον κ. Παπανδρέου, αφού για την Αχαΐα προορίζει τον εκλεκτό της  καθηγητή κ. Παπαθεοδώρου.

Ετσι, καραμπόλα στην καραμπόλα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα κατέβει στην πρώτη Αθηνών. Συμφωνήθηκε, τακτοποιήθηκε και κουβέντα δεν γίνεται παραπάνω!..

Με τον ΓΑΠ στην Α’ Αθηνων επανέρχεται το σενάριο που πρώτος ο sky είχε δημοσιοποιήσει και δεν αμφισβητήθηκε ως σενάριο: Τι θα γίνει με τον Κώστα Σκανδαλίδη, αφού στην πρώτη Αθηνών μόνο έναν βουλευτή θα βγάλει το Κίνημα Αλλαγής;

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε με την Φώφη Γεννηματά και χτες ευρέως στην Αθήνα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως συμφώνησε αποδεχόμενος ασμένως το σενάριο: Τελικά θα κατέβει στα Δωδεκάνησα!

Η Φώφη Γεννηματά μάλιστα “για να φάει” στην κυριολεξία, τον Δημήτρη Κρεμαστινό τον οποίο λέγεται πως μισεί θανάσιμα, θα προσπαθήσει να διαφοροποιήσει όλους τους πιθανούς κινδύνους διαρροών, καταστρώνοντας το σενάριο του Δούρειου Ίππου για την ηρωική έξοδο Κρεμαστινού: Θα χρησιμοποιηθεί και ο Γιώργος Νικητιάδης και μάλιστα σε πρώτη φάση ως δεδομένος υποψήφιος βουλευτής, που θα κάνει τον κ. Κρεμαστινό, να επιβεβαιώσει και να υλοποιήσει δήλωση του για αποχώρηση σε μια τέτοια περίπτωση. Τότε θα εμφανισθεί και ο κ. Σκανδαλίδης.

Αν και ακούγεται τραβηγμένο, όλα είναι πιθανά, ακόμα και αυτό που έχει φάσεις και στόχους. Σίγουρο είναι πως με βάση τις χτεσινές πληροφορίες και δημοσιεύματα, ο κ. Σκανδαλίδης έρχεται στα Δωδεκάνησα…

 152 total views,  2 views today