Η γιαγιά του 21χρονου Ροδίτη δηλώνει πως ο εγγονός της είναι αθώος

2581

Λίγο μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, καθώς είχε καταρρεύσει μέσα στο δικαστήριο μετά την κατάθεσή της, η μητέρας της φοιτήτριας δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως αισθάνθηκε φρίκη μόλις τους αντίκρισε.

«Οταν τους είδα τρελάθηκα. Τρελάθηκαν τα μυαλά μου. Αισθάνθηκα τη φρίκη! Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μάνα. Βλέπεις ότι βασανίστηκε από αυτά τα δύο άτομα το παιδί σου. Εζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, όλη τη μορφή βίας, όλο τον πόνο… Να τσιρίζει, να φωνάζει! Πώς να νιώσω φρίκη, δεν μπορώ να αυτό το συναίσθημα. Θηρίο έγινα. Ηταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν», είπε.

Την ίδια ώρα η κυρία Κούλα Αρμουτίδου μίλησε και για τη γιαγιά του Ροδίτη, η οποία έμενε πάνω από το σπίτι στο οποίο φαίνεται ότι βασανίστηκε η Ελένη Τοπαλούδη και δηλώνει σίγουρη ότι έχει ακούσει κάτι από το μοιραίο βράδυ.

«Λέτε για τη γιαγιά που ήταν από κάτω. Πώς είναι δυνατό να μένει από κάτω και να μην έχει ακούσει τίποτα; Ακουσε και δεν έκανε τίποτα. Ας αναλογιστεί και ας πει την αλήθεια αυτή η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Να χαίρεστε τον δολοφόνο σας»

Επίσης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε και την συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορούμενου. «Θυμωμένα τους είπα να χαίρονται το δολοφόνο που έχετε και τον φονιά. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Είναι αθώος, μου λέει, ο εγγονός της, είναι αθώος. Δεν ομολογούν, κιόλας, δεν παραδέχονται, δεν ντρέπονται. Και οι δύο το έκαναν», συνέχισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη «Θέλω να την δω σε όνειρο»

Τέλος, η κυρία Αρμουτίδου εξομολογήθηκε με δάκρυα ότι δεν έχει δει την Ελένη της ούτε καν στα όνειρα της. «Στον δικό μου τον ύπνο και στα όνειρά μου δεν έχει έρθει ποτέ, γιατί ξέρει ότι πονάω. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί και αυτό είναι παράπονό μου», είπε η μητέρα της 21χρονης.

«Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου λέω: «Ελένη, έλα σήμερα, σε περιμένω να μου πεις πού είσαι, πώς είσαι, τι έγινε», είπε και πρόσθεσε ότι δεν ξέρει αν θα παραβρεθεί στην επόμενη δίκη γιατί της κάνει κακό.