Η νέα προσπάθεια “επιβολής σιωπής” από τον κ. Χατζημάρκο και την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου εκδηλώθηκε και στην 1η- για το 2021 – Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου  που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου…”  δια περιφοράς “… δηλαδή ούτε με τηλεδιάσκεψη που  -αν στο “επιτρέψουν”… έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις και να τεκμηριώσεις την άποψη και τη ψήφο σου!

Είναι εμφανές ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου:

-Εκμεταλλεύεται  την πανδημία με τους τρόπους που κάθε φορά την βολεύουν!

-Αποφεύγει τον δημοκρατικό, πολιτικό και πολιτισμένο διάλογο και δεν επιθυμεί να συνθέσει απόψεις. Δεν υλοποιεί σχεδόν καμία από τις  προτάσεις που καταθέτουμε κι εμείς  και  μέλη του Π.Σ. που ανήκουν στη μειοψηφία του.

-Επιδιώκει -ως ” top models”…- τις φωτογραφήσεις μελών της στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ (που δεν έχουν καμία αρμοδιότητα τα στελέχη της…) και στη διαδικασία εμβολιασμού κατά του covid/19 (που δυστυχώς προχωρά αργά),  αλλά… συγχρόνως αποφεύγει να απαντήσει στις δίκαιες διαμαρτυρίες  ιατρών, πολιτών, αυτοδιοικητικών στελεχών για αχρείαστο υγειονομικό υλικό που αγόρασε και έστειλε στην Πάτμο και  rapid tests  σε νησιά  μας (Λειψους, Πάτμο)  που έδειχναν πολίτες “ψευδώς θετικούς” στον covid/19   …δημιουργώντας σύγχυση, άγχος, επιπλέον δαπάνες  και ταραχή στην κοινωνία μας και δυσφήμιζαν την Π.Ν.Α.

“Λευκή επιταγή ” και υποταγή  στις παλαιοκομματικές, αντιδεοντολογικές και αποτυχημένες επιλογές του κ.Χατζημαρκο και της  παρέας  του ας δώσουν όσοι έχουν ιδιωτικά συμφέροντα ή περιμένουν να τους ορίσει αντιπεριφερειαρχες και σε έμμισθες θέσεις!
Εμείς ΠΟΤΕ!!!

Θέλουμε να βοηθήσουμε  όλοι στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά είναι αδιανόητο να συμφωνήσουμε ….”δια περιφοράς ” για νέα ” προμήθεια”   και διανομή  νέων rapid tests  , όταν στα πρόσφατα προβλήματα που προαναφεραμε δημιουργήθηκαν….η ηγεσία της Π.Ν.Α. “ἐεποίησε τη νήσσα” !
Ούτε …..σε συνεχείς “τροποποιήσεις” του τεχνικού προγράμματος της Π.Ν.Α. που αποδεικνύει την έλλειψη ουσιαστικού  αναπτυξιακού σχεδιασμού!

Στη δημοκρατία υπάρχει η διαφορετική άποψη και η πολιτισμένη πολυφωνία και οφείλουν να τη σεβαστούν… όμως  αυτό φαίνεται ότι προκαλεί…”αλλεργία” στον κ. Περιφερειάρχη και στην παρέα του.

Υ.Γ 1:  Στα “τραγελαφικά” της 1ης Συνεδρίασης του Π.Σ.  -εκτός της έλλειψης διαλόγου –  προστέθηκε και η ” πρόωρη”   ψήφος που κατέθεσαν ηλεκτρονικά συνάδελφοί της πλειοψηφίας χωρίς να έχουν κατατεθεί όλες οι εισηγήσεις των θεμάτων που αφορούσαν  την Ημερήσια Διάταξη…..
Μάλλον  η Περιφερειακή  Αρχή  Νοτίου Αιγαίου, εκτός από “πρόθυμους” στη λασπολογία πολιτικών αντιπάλων και πρωταγωνιστές στον αυταρχισμό,  διαθέτει  και….. ” συγγενείς του Παπατρεχα” που ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν .

Υ.Γ. 2 Θυμίζουμε… και τις   καταγγελίες για  “φίμωση “… και τα μικρόφωνα που έκλειναν σε εμάς, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της μειοψηφίας, για να μην ακουστεί η διαφορετική άποψη   σε   συνεδριάσεις του Π.Σ . Νοτίου Αιγαίου το 2020…

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

για τον Περιφερειακο Συνδυασμό “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ” /Περιφερειακός Σύμβουλος  Π.Ε Ροδου/ Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π,Ε. 

 224 total views,  2 views today