Τα συγχαρητήρια του εκφράζει μέσω επιστολών του προς τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ο πρόεδρος του τμήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Κώστας Ζωγραφίδης.

«Ο λαός του Νοτίου Αιγαίου αναγνώρισε με τη ψήφο του το δημιουργικό σας έργο και σας εμπιστεύτηκε τις τύχες του για μια νέα θητεία.
Ευχόμαστε να είναι γόνιμη και αποτελεσματική, για το καλό της Δωδεκανήσου μας και ευρύτερα όλου του Νοτίου Αιγαίου»,αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τον κ. Χατζημάρκο ο κ. Κώστας Ζωγραφίδης.
«Η ευγενική καταγωγή σας, το ήθος και η πραότητα που δείξατε κατά τη μακρά προεκλογική περίοδο, μας κάνει να πιστεύουμε ότι μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες σας θα μείνετε στην ιστορία ως ο Δήμαρχος των έργων και των σημαντικών αλλαγών.Ο λαός της Ρόδου είναι μαζί σας, εμείς ευχόμαστε και ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας», αναφέρει απευθυνόμενος στο νέο δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη  ο κ. Ζωγραφίδης.

Η επιστολή στον Περιφερειάρχη

Στην επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο ο κ. Κώστας Ζωγραφίδης αναφέρει τα ακόλουθα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας και εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε για την επανεκλογή σας.
Ο λαός του Νοτίου Αιγαίου αναγνώρισε με τη ψήφο του το δημιουργικό σας έργο και σας εμπιστεύτηκε τις τύχες του για μια νέα θητεία.
Ευχόμαστε να είναι γόνιμη και αποτελεσματική, για το καλό της Δωδεκανήσου μας και ευρύτερα όλου του Νοτίου Αιγαίου.
Το Επιμελητήριο μας παραμένει στο πλευρό σας και θα είναι πρόθυμο να παράσχει τις όποιες υπηρεσίες του ζητηθούν.
Τελειώνοντας να ευχηθούμε σε εσάς και στους συμβούλους σας, δύναμη και αποτελεσματικότητα ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία των νησιών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Αεροδιακομιδή ασθενούς με κορωνοϊό από τη Ρόδο στη Κρήτη

Η επιστολή στο νέο δήμαρχο Ρόδου Α. Καμπουράκη

Στην επιστολή του προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη ο πρόεδρος του Τμήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κώστας Ζωγραφίδης αναφέρει τα ακόλουθα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας και εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε θερμά για την εκλογή σας στο αξίωμα του πρώτου πολίτη του νησιού μας και σας ευχόμαστε καλή υγεία και είμαστε βέβαιοι ότι θα υλοποιήσετε όσα ονειρευτήκατε για τη Ρόδο μας.
Στην προσπάθειά σας αυτή το Επιμελητήριο μας θα είναι κοντά σας .
Υπηρετούμε και πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία, το πνεύμα της οποίας αν εφαρμοστεί στην Αυτοδιοίκηση θα καταστεί ο Δήμος μας πρωτοπόρος και δακτυλοδεικτούμενος σε όλη την Ελλάδα.
Η ευγενική καταγωγή σας, το ήθος και η πραότητα που δείξατε κατά τη μακρά προεκλογική περίοδο, μας κάνει να πιστεύουμε ότι μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες σας θα μείνετε στην ιστορία ως ο Δήμαρχος των έργων και των σημαντικών αλλαγών.
Ο λαός της Ρόδου είναι μαζί σας, εμείς ευχόμαστε και ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας.

 230 total views,  6 views today