Η απίστευτη τραγωδία για την οικογενεια Τοπαλούδη δεν έχει τελειωμό και επίλογο!

Σήμερα από το πρωί ο πατέρας της άτυχης 20χρονης κινείται μεταξύ Λιμεναρχείου, Εισαγγελίας αλλά και του σημείου όπου βρέθηκε η κόρη του, μήπως και κάτι ανακαλύψει!

Οι έρευνες κινούνται λίγο πιο αργά από το κανονικό, πιθανώς γιατί πολύ μυστήριο έχει πέσει στην υπόθεση, με ευθύνη του Λιμεναρχείου. Δεν διαρρέει κάτι, δεν αναφέρεται κάτι, που πιθανώς θα έκανε “κάποιους” να χάσουν και τον …ύπνο τους.

Μέχρι τώρα έχουν γίνε προσαγωγές υπόπτων, έχουν μιλήσει πολλοί συμφοιτητές της 20χρονης, ενώ αναφέρονται και λεπτομέρειες για τις σχέσεις που είχε η κοπέλα με διάφορους στη Ρόδο παλαιότερα. Αφήνονται υπονοούμενα, λέγονται και ακούγονται πολλά. Εντέλει φαίνεται πως η κοπέλα από το Διδυμότειχο είχε πολλές, ποικίλες φιλικές σχέσεις, της άρεσε και η κοσμοπολίτικη ζωή, γι αυτό άλλωστε ήταν συχνά στη Λίνδο.

Καταλήγουν στον δολοφόνο!

Πάντως κατά τις τελευταίες πληροφορίες του sky οι Διωκτικές Αρχές έχουν καταλήξει σε ένα άτομο,θεωρώντας πως είναι ο δολοφόνος του κοριτσιού. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα, ρίχνοντας φως στην πιο σκοτεινή υπόθεση της Ρόδου τα τελευταία χρόνια...

Οι έρευνες

Όλο και πιο κοντά στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη, είναι οι αρχές. Στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει υλικό για τις τελευταίες κινήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας οι έρευνες επικεντρώνονται σε δυό άτομα, ο ένας είναι Αλβανικής καταγωγής.  Στα χέρια των διωκτικών Αρχών βρίσκεται και βίντεο από το βράδυ της Τρίτης, όπου δείχνει την Ελένη να βγαίνει στην Αννης Μαρίας και και να επιβιβάζεται σε όχημα. Δεν έχει διαλευκανθεί αν στο αυτοκίνητο τύπου “τζιπ” ήταν ένας ή δύο επιβάτες.

Η αινιγματική μαρτυρία

Συμφοιτητής της 20χρονης δήλωσε στην εκπομπή Μαζί Σου, της Τατιάνας Στεφανίδου ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου μια φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   1193 νέα κρούσματα στη χώρα, κανένα νέο κρούσμα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα

Ο πατέρας της φοιτήτριας

Ο κ. Τοπαλούδης περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησαν ο ίδιος και η σύζυγός του – η οικογένεια ζει στο Διδυμότειχο – όταν δεν έβρισκαν το παιδί τους το οποίο αναζητούσαν από την Τρίτη.

Υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση

Είμαστε από το πρωί στον εισαγγελέα. Είχαμε επαφή με όλους και πήγαμε και εκεί που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της. Είχε μιλήσει τηλεφωνικά την περασμένη εβδομάδα με κάποιες φίλες της.

Εγώ, ό,τι στοιχεία είχα τα έδωσα στις αρχές. Ήταν ένα παιδί που δεν υποψιαζόταν πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν σκεφτόταν εκ του πονηρού και γι’ αυτό την πάτησε. Εξαιτίας του καλού χαρακτήρα της δεν πονηρεύτηκε. Ήταν ένα παιδί κοινωνικό. Δεν δημιουργούσε εντάσεις και μ’ εμάς.

Προφορικά μου είπαν ότι είχε ίχνη στραγγαλισμού ότι πιθανότατα έγινε απόπειρα στραγγαλισμού και ο θάνατος μάλλον προήλθε από πνιγμό. Την πέταξαν αναίσθητη; Πάντως, το κορμάκι της χτυπούσε στα βράχια για δυο μέρες!

Την Δευτέρα το βράδυ μιλήσαμε για 2,5 λεπτά. Καθημερινά μιλούσαμε. Μερικές φορές δεν το σήκωνε γιατί ήταν στο μάθημα και έτσι δεν υποψιαστήκαμε τίποτα την Τρίτη που πήραμε κι εγώ και η μαμά της.

Την Τετάρτη ξαναπροσπαθήσαμε.

Η μαμά της πήρε τηλέφωνο σε κάποιες φίλες της αλλά δεν την είχαν δει.

Την Πέμπτη ξανά τα ίδια και την Παρασκευή πήραμε την Ασφάλεια Σερρών και δώσαμε και μια φωτογραφία της και ύστερα από δυο ώρες μας ειδοποίησαν…

 404 total views,  2 views today