Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, αναφορικά με τον εμβολιασμό του, στη Χάλκη. Ήδη έχει δοθεί εντολή για την προανάκριση στα Αστυνομικά Τμήματα Ρόδου και Χάλκης για να διαπιστωθούν οι αξιόποινες πράξεις που φέρεται ότι τελέσθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα αποκάλυψε ο sky, το οποίο έκανε το γύρο του πανελληνίου, σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας την οργή της κοινωνίας και ειδικά των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, που περιμένουν υπομονετικά να εμβολιασθούν κατά του covid-19, αλλά και τον καταιγισμό ανακοινώσεων των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης που αποδοκίμασαν και καταδίκασαν την ενέργειά του. Επίσης στις 25/2 το θέμα του εμβολιασμού του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, που έγινε στη Χάλκη, παρακάμπτοντας τη σειρά, χωρίς να είναι δημότης του νησιού, έφερε στη Βουλή με ομιλία της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Δήλωση Χατζημάρκου περί συκοφαντών!

Μετά από την είδηση πως η εισαγγελία διέταξε προανάκριση για να διαπιστωθούν οι αξιόποινες πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν από την πλευρά του κ. Χατζημάρκου, τόσο με τον εμβολιασμό του όσο και με τις μεταβάσεις, ο ίδιος έκανε δήλωση κάνοντας αναφορά σε …συκοφάντες. Αναρωτιόμαστε, ποιος και ποιον συκοφάντησε!

Η δήλωση

«Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και όχι οι κατ’ εξακολούθηση συκοφάντες που αναζητούν οξυγόνο, όχι στην αλήθεια, αλλά στην λάσπη και στην παραποίηση.
Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα για όλα τα πραγματικά γεγονότα και αυτό θα καταδειχθεί. Χαίρομαι που έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη γιατί όπου μιλά, το ψέμα σωπαίνει.
Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και σε αντίθεση με αυτούς, τους κατ᾽ εξακολούθηση συκοφάντες, την λάσπη την χρησιμοποιούμε μόνο για να χτίζουμε χρήσιμες υποδομές για τα νησιά μας».

 2,772 total views,  2 views today