Να φροντίσει να ενημερωθεί πρώτα, να ακούσει τις νομικές υπηρεσίες και να ακολουθήσει τα βήματα που έγιναν προκειμένου να διατηρήσει ένα δήμο οικονομικά ισχυρό χωρίς οφειλές στο προσωπικό και υποχρεώσεις προς τρίτους, όπως του τον παρέδωσε,  καλεί τον κ. Καμπουράκη,  ο πρώην δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος με αφορμή την αναφορά του νέου δημάρχου, για ακάλυπτη οφειλή ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον ο κ. Χατζηδιάκος επισημαίνει πως ο κ, Καμπουράκης θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να μάθει τα θέματα που αφορούν το  δήμο Ρόδου.

«Χαρακτηρίζει «εικονική πραγματικότητα» έργα τα οποία εκτελούνται, εργολαβίες για τις οποίες υπάρχουν νομικές δεσμεύσεις και απαντά με ….. «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» σ’ ένα δελτίο τύπου, στο οποίο εμείς στέλνουμε τις ευχές μας στην μαθητική κοινότητα και παράλληλα τον ενημερώνουμε για τις ενεργές εργολαβίες και συμβάσεις του δήμου στα σχολικά κτίρια, αφού ο ίδιος δεν καταδέχθηκε να έρθει να ενημερωθεί αν και τον καλέσαμε επανειλημμένα. Αύριο που θα υπογράφει τις συμβάσεις και θα κόβει κορδέλες στα εγκαίνια των έργων μας, τότε πράγματι θα πρόκειται για ….«εικονική πραγματικότητα», υπογραμμίζει ο κ. Χατζηδιάκος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρει :

Μάλλον θα πάρει πολύ χρόνο και δρόμο για να μάθει τα του Δήμου ο κ.Καμπουράκης. Χαρακτηρίζει «εικονική πραγματικότητα» έργα τα οποία εκτελούνται, εργολαβίες για τις οποίες υπάρχουν νομικές δεσμεύσεις και απαντά με ….. «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» σ’ ένα δελτίο τύπου, στο οποίο εμείς στέλνουμε τις ευχές μας στην μαθητική κοινότητα και παράλληλα τον ενημερώνουμε για τις ενεργές εργολαβίες και συμβάσεις του δήμου στα σχολικά κτίρια, αφού ο ίδιος δεν καταδέχθηκε να έρθει να ενημερωθεί αν και τον καλέσαμε επανειλημμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Συναντήσεις Παππά με τον υφυπουργό Υγείας και τον Πρόεδρο της ΔΕΗ

Αύριο που θα υπογράφει τις συμβάσεις και θα κόβει κορδέλες στα εγκαίνια των έργων μας, τότε πράγματι θα πρόκειται για ….«εικονική πραγματικότητα».
Όσον αφορά την οφειλή στο Ε.Φ.Κ.Α., οφείλει να ενημερωθεί ότι αυτή δεν αφορά τον Δήμο Ρόδου, αλλά βεβαιωμένες προ του 2010 οφειλές εταιρειών (ΑΔΕΚΤ του πρώην δήμου Ροδίων και ΑΔΕΚΑΜ του πρώην δήμου Πεταλουδών).

Όταν εμείς αναλάβαμε, ο δήμος εστερείτο φορολογικής ενημερότητας και με την άσκηση προσφυγών και τις δέουσες δικαστικές ενέργειες, πετύχαμε την αναστολή πληρωμής, προκειμένου να αποδεσμευτεί ο δήμος και να προχωρήσουν οι πληρωμές και τα έργα.
Ας φροντίσει λοιπόν ο κ.Καμπουράκηςνα ενημερωθεί πρώτα, να ακούσει τις νομικές υπηρεσίες του δήμου μας και ας ακολουθήσει τα βήματα μας, προκειμένου να διατηρήσει ένα δήμο οικονομικά ισχυρό χωρίς οφειλές στο προσωπικό και υποχρεώσεις προς τρίτους, όπως του τον παραδώσαμε εμείς.

Πάντως εμείς, σεβόμενοι το θεσμικό μας ρόλο, της μείζονος μειοψηφίας, θα στηρίζουμε κάθε θετική ενέργεια της νέας δημοτικής αρχής.

 140 total views,  2 views today