Επισκέψεις σε υπηρεσίες και συναντήσεις με φορείς στην Ρόδο πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Καματερός.
Κατά τις συζητήσεις τονίστηκε η υποστελέχωση των υπηρεσιών που δημιουργεί προβλήματα στην εξυπηρέτηση ιδιαίτερα των νησιωτών. Αποκάλυψε, για αυτό, ο βουλευτής την υποκρισία της Ν.Δ. που υπόσχεται ενίσχυση τους όταν την ίδια στιγμή υποστηρίζει ότι πρέπει να φεύγουν 5 υπάλληλοι για να προσληφθεί 1.

Δηλαδή προβλέπει παραπέρα μείωση των υπαλλήλων 5 φορές.
Ας φανταστούν οι νησιώτες πόσο χειρότερη θα γίνει η ζωή τους. 5 φορές τουλάχιστον, αν υπολογίσουμε την υποβάθμιση στα νοσοκομεία και ιατρεία, τα σχολεία κ.α.

Οι νησιώτες μας καταλαβαίνουμε ότι έχουν κουραστεί με τα μνημόνια. Μπορεί να βγήκαμε όρθιοι από αυτά αλλά τα προβλήματα είναι πολλά.
Ποια ελπίδα υπάρχει;

Με αυτούς που λεηλάτησαν την χώρα και μας οδήγησαν στην κρίση; Που βλέπουν σαν εμπόρευμα στοιχειώδη δικαιώματα των πολιτών σε υγεία, παιδεία, υπηρεσίες κ.α.;
Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ που μας έβγαλε από τα μνημόνια και δείχνει έμπρακτα πως είναι εφικτή μια άλλη πολιτική, με κοινωνικό πρόσωπο;

 108 total views,  2 views today