Η καρδιά του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ τίμησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά

523

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  σε κλίμα συγκίνησης ,στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού στη Ρόδο το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε μετά τη θεία λειτουργία. Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας,  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο τέως υφυπουργός Τουρισμού και πρώην βουλευτής κ. Γιώργος Νικητιάδης,ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου  Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, ο πρώην περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, οι πρώην βουλευτές  του κόμματος κκ. Κοσμάς Σφυρίου, και Νίκος  Ζωίδης ο τέως δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος οι πρώην δήμαρχοι κ. Στάθης Κουσουρνάς και Γ Γιαννόπουλος το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Βάιος Καλοπήτας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μίλτος Παγκάς o γραμματέας της ΝΕ κ. Νίκος Τρίπης και τα μέλη της ΝΕ ο κ. Φώτης Κωστόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου κ. Θεοδόσης Κολλιάδης,  ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ψυλλάκης , ο κ. Κώστας  Γλεντής από τη ΝΕ της ΝΔ  και άλλα στελέχη  και απλά μέλη του κόμματος που θέλησαν να τιμήσουν τη  μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

Μνημόσυνο έγινε και στην Αθήνα, στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο, με παρόντες τα παιδιά της και το σύζυγό της αλλά και πλήθος κόσμου που προσήλθαν με συγκίνηση αφήνοντας λουλούδια στον τάφο της.

Αμέσως μετά, παρουσιάστηκε  στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.