Η κυβέρνηση αποφεύγει να δώσει απαντήσεις στο ζήτημα της παραχώρησης ακινήτων του δημοσίου και αρχαιολογικών χώρων και μνημείων της Δωδεκανήσου στο Υπερταμείο με την Υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, να δείχνει την περιφρόνησή της στη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου με την απάντησή της στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο κ. Κόνσολας.

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για απάντηση αλλά για περιφρόνηση του Κοινοβουλίου και των αιρετών εκπροσώπων του αλλά και των πολιτών της Δωδεκανήσου.

Η Υπουργός Πολιτισμού, αντί να απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Κόνσολας, τον παραπέμπει στα πρακτικά της συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης που είχε συζητηθεί στη Βουλή στις 25 Οκτωβρίου.

Μόνο που σε αυτά τα πρακτικά δεν υπάρχει καμία έστω υπόνοια απάντησης στα ερωτήματα που είχε θέσει ο Μάνος Κόνσολας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου στην Ερώτηση που είχε καταθέσει προς την Υπουργό Πολιτισμού στις 4 Οκτωβρίου, έθετε 8 ερωτήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με τα δημόσια ακίνητα της Δωδεκανήσου, που παραχωρήθηκαν στο Υπερταμείο.

Σε δήλωσή του, ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, επισημαίνει: «Όλοι, πλέον, αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη στο ζήτημα της παραχώρησης δημόσιων ακινήτων και αρχαιολογικών χώρων στο Υπερταμείο.

Πρόκειται, άλλωστε, για μια κυβέρνηση που τα δίνει, κυριολεκτικά, όλα, μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία. Από τα κρίσιμα εθνικά θέματα έως τη δημόσια περιουσία».

 188 total views,  2 views today