Η Κως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

489

Την ευκαιρία να γίνουν δεκτοί και να παρακολουθήσουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ) που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τη στήριξη του Δήμου Κω, έχουν από σήμερα πτυχιούχοι σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση από σήμερα 07/12/2021 έως τη Δευτέρα  20/12/2021, στη γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η σχετική πρόσκληση ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο και αφορά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης με κατευθύνσεις: α) Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και Τοπική Ανάπτυξη και β) Τουρισμός -Υγεία και Ευεξία» για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Αντικείμενο του Προγράμματος αποτελεί η εκπαίδευση Πτυχιούχων ΑΕΙ σε επιστημονικές μεθόδους προηγμένων συστημάτων διοίκησης και ειδικότερα εκείνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και αυτών που ειδικεύονται στον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας.

Η παρακολούθηση του Μεταπτυχιακού είναι δωρεάν και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κω, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Π.Μ.Σ..

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν εργάσιμες ημέρες από 09.00 έως 14.00 στα τηλέφωνα 210-5387325-326 ή να στείλουν email στο ams@uniwa.gr .