Η Λόρα από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» μεγάλωσε

109

Όσοι είναι πάνω από τα 40 σίγουρα θα θυμούνται την Λόρα από την σειρά «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» που παρακολουθούσαμε καθημερινά. Πού είναι όμως σήμερα και τι κάνει η ηθοποιός;

H Μελίσσα Γκίλμπερτ, υποδύθηκε την Λόρα Ίνγκαλς Γουάιλντερ – το ανέμελο κορίτσι με τις κοτσίδες και τις φακίδες- στη σειρά «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» της δεκαετίας του 1970 και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

H νέα ενασχόληση της Μελίσα Γκίλμπερτ από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι

Η ηθοποιός, που έκτοτε μεγάλωσε και έκανε αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις, έχει αλλάξει πλέον ζωή και έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία της, δημιουργώντας μάλιστα μια εφαρμογή για το brand της «Modern Prairie» που απευθύνεται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

«Υπάρχουν άνθρωποι που υποσυνείδητα μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ακόμα 12 ετών» δήλωσε η 59χρονη πλέον Μελίσσα στο περιοδικό People. «Και θα είμαι πάντα αυτό το κορίτσι, γεμάτη θαυμασμό για τα πάντα γύρω της, να τρέχω στα χωράφια. Η Λόρα είναι πάντα μέσα μου. Αλλά όλοι γερνάμε»

«Η βιομηχανία λιανικής υποτιμά τις γυναίκες της ηλικίας μας – και την ικανότητά μας και την επιθυμία μας να ξοδεύουμε. Υπήρχε πολύ λίγος χώρος για τη γυναίκα που γερνάει Είτε μας περιθωριοποιούσαν ως μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει χάσει το χρόνο της, είτε ως μια γκρινιάρα ηλικιωμένη γυναίκα που θέλεις να αποφύγεις. Υπάρχουν σαφώς πολύ περισσότερα για εμάς από αυτό» σημειώνει, προσθέτοντας σχετικά με την επιθυμία της να δημιουργήσει μια κοινότητα: «Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες τους. Υπάρχει πάντα κάποιος εκεί για να μας βοηθήσει, να περπατήσει μπροστά μας, να περπατήσει πίσω μας, να μας στηρίξει αν χρειαστεί».

Όσο για το brand της, προσφέρει ρούχα και είδη σπιτιού εμπνευσμένα από τις αξίες της σειράς που πρωταγωνίστησε πριν από σχεδόν 50 χρόνια και κατασκευάζονται από επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες ή διοικούνται από γυναίκες.

Η Λόρα από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» έβγαλε τα εμφυτεύματα και άφησε τα μαλλιά της να γκριζάρουν

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός ζει σε μια φάρμα 14 στρεμμάτων στη Νέα Υόρκη με τον 66χρονο σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ.

«Μας αρέσει πολύ να κάνουμε μαζί όλες τις χαζές δουλειές μας, όπως να καθαρίζουμε το κοτέτσι και να παίζουμε με τα σκυλιά μας. Παίζουμε επίσης πολύ τάβλι, Και πραγματικά, μας αρέσει να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον σε ένα δωμάτιο, όπου κι αν βρισκόμαστε. Απλά απολαμβάνουμε να είμαστε μαζί».

Η Γκίλμπερτ και ο Μπάσφιλντ είναι παντρεμένοι από το 2013 με την ηθοποιό να δηλώνει πως ο σύζυγός της ήταν αυτός που της προσέφερε την υποστήριξη να αγκαλιάσει τη φυσική γήρανση.

«Όταν του είπα ‘θα σταματήσω να βάφω τα μαλλιά μου’ εκείνος μου απάντησε: ‘Ανυπομονώ να δω τι χρώμα είναι. Αυτό είναι τόσο συναρπαστικό’. Όταν του είπα ‘Νομίζω ότι θέλω να βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου’ εκείνος μου απάντησε: ‘Καν’ το!». Είναι απίστευτα αναζωογονητικό να είσαι με κάποιον που λέει: ‘Σ’ αγαπώ ακριβώς όπως είσαι!’»