Ενα δράμα εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες ανάμεσα σε Ρόδο, Κάλυμνο και Αθήνα!

Πρόκειται για μια ιστορία αρκετών χρόνων που ήρθε πάλι στην επιφάνεια με τις συνθήκες μιας εκ των πρωταγωνιστών της αλλά και με την τύχη της.

Η πρωταγωνίστρια κατάγεται από την Κάλυμνο, τελευταία έμενε στη Ρόδο, έκανε όμως και στην Αθήνα σε κλινικές, σε ψυχιατρεία και σε γιατρούς!

Πριν από μια δεκαετία περίπου η νεαρά τότε από την Κάλυμνο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μικρή ηλικία και σίγουρα με χίλια ζόρια και αντιρρήσεις από την οικογένεια της. Μόνο που ένα μέλος αυτής της οικογένειας, δεν είχε μόνο αντιρρήσεις λόγω του νεαρού της ηλικίας της νύφης, είχε αντιρρήσεις η μητέρα της για καθαρά λόγους ζηλοτυπίας: Η μητέρα ήταν ερωτευμένη με τον γαμπρό και με πολλά τερτίπια και κόλπα, κατάφερε τελικά να χωρίσει το ζευγάρι, αν και είχε αποκτήσει δυό παιδάκια…

Σήμερα η κοπέλα είναι 25 χρόνων. Μετά από μια δραματική δεκαετία, πέρασε από ψυχοφάρμακα, ψυχιατρικές κλινικές, πέρασε από καταθλίψεις, απόπειρες αυτοκτονίας, πολύ κλάμα, πολλές θυσίες, βάσανα, απαγορεύσεις για να μηνβλέπει τα παιδιά της. Επεσε σε τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση που τα τελευταία δυό χρόνια αρνείται και το φαγητό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Covid 19 : Δύο διασωληνωμένοι μεταφέρονται σήμερα από το νοσοκομείο της Ρόδου

Σήμερα είναι σε δρόμο χωρίς επιστροφή λόγω αυτού του προβλήματος. Με την νευρική ανορεξία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική κατάρρευση της.

Φίλοι αλλά και συγγενείς που για αρκετό διάστημα την στήριζαν, βλέπουν τώρα την 25χρονη να χάνει την μάχη με τη ζωή. Όλα αυτά γιατί αγάπησε τον ίδιο άντρα με τη μάνα της κι αυτή την τιμώρησε …παραδειγματικά!

 1,354 total views,  2 views today