Η Μαριέτα Παπαβασιλείου εκ νέου υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

1102

Την εκ νέου  υποψηφιότητα της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού, Μαριέτας Παπαβασιλείου – Βακιάνη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της  να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, μετά από μια εξαιρετικά παραγωγική θητεία στους τομείς ευθύνης της, η Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρει:

«Στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές  δηλώνω παρούσα με τον Γιώργο Χατζημάρκο και τον Συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Με όραμα, στρατηγική και άοκνη δουλειά καταφέραμε να “ξεκλειδώσουμε” νέες αναπτυξιακές προοπτικές για  τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες! Κατακτήσαμε κορυφές, λειτουργώντας με όρους πρωταθλητισμού σε πείσμα των καιρών. Αναδείξαμε τις ιδιαίτερες πτυχές όλων των νησιών μας από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Αξιοποιήσαμε τα πλεονεκτήματα εκείνα που ποτέ άλλοτε δεν είχαν αξιοποιηθεί.

Οικοδομήσαμε το μέλλον του τόπου μας σε γερές βάσεις. Έχουμε όμως να πετύχουμε πολλούς άλλους στόχους ακόμη. Το οφείλουμε στα νησιά μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές. Το μεγάλο στοίχημα παραμένει η οικοδόμηση μίας νησιωτικής κοινωνίας ίσων ευκαιριών. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Προσωπικά δηλώνω παρούσα, εμπνεόμενη από το παράδειγμα του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος δείχνει το δρόμο #μπροστά!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαριέτα Παπαβασιλείου γεννήθηκε το 1966 στο Βελγικό Κονγκό.

Σε ηλικία  5 ετών επέστρεψε στη Ρόδο.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Συνέχισε τις σπουδές της στο University of Pittsburgh.

Διένυσε μακρόχρονη πορεία στον ξενοδοχειακό κλάδο ως Αντιπρόεδρος του ομίλου Blue Bay.

Είναι Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Αιγαίου.

Επίσης είναι η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου.

Είναι παντρεμένη με τον Θεοφάνη Βακιάνη, φαρμακοποιό, και έχει δύο παιδιά.