Παρούσα στα κοινά της Καλύμνου θα παραμείνει η παράταξη του δημάρχου κ. Γιάννη Γαλουζή.

Αυτό υπογραμμίζει με ανακοίνωση του ο κ. Γαλουζής σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στην αυτοδιοίκηση. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό « Νέα Κάλυμνος».

Ο δήμαρχος στάθηκε στην επιβράβευση που έδειξαν οι πολίτες της Καλύμνου στους αντιδημάρχους, οι οποίοι είχαν αναλάβει το βάρος της καθημερινότητας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, κκ. Ρήγας Μικές και Ψαράς Γιώργος.

«Ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος κος Μικές Ρήγας σημείωσε ρεκόρ πρωτιάς όλων των εποχών καθώς έλαβε 787 σταυρούς, με το παράδοξο να ανήκει σε συνδυασμό που ήρθε τρίτος στην κατάταξη», τόνισε ο κ. Γιάννης Γαλουζής.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής -μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου- επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συμπολίτες μας στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Νέα Κάλυμνος».

Ο κος Δήμαρχος συγχαίρει επίσης όλους τους εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία για την συμβολή τους στη διατήρηση μιας ομαλής ροής και ενός ήρεμου και πολιτισμένου κλίματος καθ΄όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να υπογραμμίσει την επιβράβευση που έδειξαν οι πολίτες της Καλύμνου στους αντιδημάρχους, οι οποίοι είχαν αναλάβει το βάρος της καθημερινότητας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, τους κους Ρήγα Μικέ και Ψαρά Γιώργο.

Ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος κος Μικές Ρήγας σημείωσε ρεκόρ πρωτιάς όλων των εποχών καθώς έλαβε 787 σταυρούς, με το παράδοξο να ανήκει σε συνδυασμό που ήρθε τρίτος στην κατάταξη .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Διάσωση κολυμβητή που κινδύνευσε στην Καρδάμαινα Κω

Τέλος ο κος Δήμαρχος δηλώνει ότι η παράταξη «Νέα Κάλυμνος» θα παραμείνει παρούσα στα κοινά της Καλύμνου.

 146 total views,  2 views today