Η ΝΔ έκανε την καλύτερη επιλογή για το ανώτατο αξίωμα

432

“Η επιλογή της κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνει ότι η παράταξη της Ν.Δ. είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, η παράταξη της σύνθεσης, η παράταξη της προόδου.Και, το κυριότερο, δείχνει ότι η χώρα μας έχει στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και ότι το φύλο δεν μπορεί να μετρά περισσότερο από την αξία του κάθε ανθρώπου».

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωση της η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη με αφορμή την επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου για το ανώτατο αξίωμα .

Αναλυτικά η κ. Ιατρίδη αναφέρει τα ακόλουθα:

Η επιλογή της κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας σηματοδοτεί ένα ανοικτό κάλεσμα για όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν πιο ενεργά στα κοινά.

Αποτελεί ένα κάλεσμα για όλες τις γυναίκες να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και τις γνώσεις τους, να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Η ενεργός συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και στα κέντρα λήψης αποφάσεων σημαίνει ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών σε όλα τα επίπεδα, με περισσότερη τόλμη, με περισσότερη ενσυναίσθηση.

Η επιλογή της κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνει ότι η παράταξη της Ν.Δ. είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, η παράταξη της σύνθεσης, η παράταξη της προόδου.

Και, το κυριότερο, δείχνει ότι η χώρα μας έχει στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και ότι το φύλο δεν μπορεί να μετρά περισσότερο από την αξία του κάθε ανθρώπου».