Με στόχο την συνεργασία για την προσφορά στον συνάνθρωπο και την παροχή βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη, ο Κυβερνήτης της Λέσχης Λάιονς στην περιοχή Νότιας Ελλάδας και Νήσων για την περίοδο 2018 – 2019, Κώστας Λυμπέρης, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Θωμά Σωτρίλλη και την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Εθελοντισμού, Χαρούλα Γιασιράνη.

Αυτό που υπογραμμίστηκε, είναι η ανάγκη να συνεργαστούν οι Λέσχες Λάιονς της Ρόδου, της Κω και των υπόλοιπων περιοχών της Νότιας Ελλάδας και Νήσων, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να γίνουν διάφορες δράσεις από κοινού.

Η Λέσχη Λάιονς Ηλιούσσα Ρόδου, προγραμματίζει μια δράση με δωρεάν εξετάσεις για ζάχαρο, που θα γίνει στην Πλατεία Κύπρου στις 17 Νοεμβρίου 2018 και θα ακολουθήσει μπαζάρ στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2018 με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την αγορά ιατρικού υλικού που θα γίνει δωρεά στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Μετά την συνάντηση, αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Θωμάς Σωτρίλλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνάντηση. Διατηρούμε διαχρονικά μια πολύ καλή συνεργασία με τις Λέσχες Λάιονς που βρίσκονται στην περιοχή μας και πιστεύω πως αυτό, θα συνεχιστεί για το καλό των πολιτών και περισσότερο για τα παιδιά, καθώς μας ανακοίνωσαν ότι θα προωθήσουν μια δράση που θα έχει στόχο την εκπαίδευση των παιδιών πάνω στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την εποχή μας, και είναι το bullying στα σχολεία. Εμείς ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που μας ζητηθεί».

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Εθελοντισμού, Χαρούλα Γιασιράνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίσαμε σήμερα τους εκπροσώπους των Λεσχών Λάιονς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το θέμα που συζητήσαμε ήταν σχετικά με την συνεργασία που έχουν οι Λέσχες της Ρόδου και της Κω με την Περιφέρεια. Τους ευχαριστήσαμε για την αρωγή τους και την συμμετοχή τους σε κοινές δράσεις καθώς και για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στον τόπο. Πάντα θα είμαστε στο πλευρό τους, διότι γνωρίζουμε καλά, ότι επιτελούν ένα μεγάλο έργο με γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο».

 220 total views,  2 views today