Την πρόθεση του να διεκδικήσει δυναμικά το Δήμο της Ρόδου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα ανακοινώσει επίσημα πλέον στο Ροδίνι τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 17:40 ο πρόεδρος της ΄Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Πρόθεση του κ.Καμπουράκη ακόμη και μέσα από την συγκέντρωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του είναι να δείξει πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι η ουσία και όχι το «φαίνεσθαι».

Και η ουσία όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις και ομιλίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι το καλό του τόπου . Ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος Ρόδου έχει ήδη αποτυπώσει την κατάσταση της Ρόδου ενός νησιού που έχει αφεθεί στην τύχη του τα τελευταία χρόνια.

Τον ενοχλεί η εγκατάλειψη η απαξίωση ενός τόπου που ήταν το διαμάντι της Μεσογείου.Και δεν είναι λίγα αυτά που το μαρτυρούν. Από τους δρόμους μέχρι το κέντρο της πόλεως που έπαψε να είναι ελκυστικό για όλους . Από την εγκαταλελειμμένη στην τύχη της Νέα Αγορά μέχρι την … άγρια φύση στο πάρκο του Ροδινιού.

« Η αγάπη για τη Ρόδο μας , είναι που μας ενώνει όλους. Γιατί όλοι είμαστε στην ίδια γραμμή: Η Ρόδος πάνω απ’ όλα! Όλοι μαζί , νέοι και μεγαλύτεροι , με πάθος ,αλλά και εμπειρία, μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον, που πραγματικά μας αξίζει», έχει δηλώσει ο κ.Αντώνης Καμπουράκης δίνοντας το στίγμα.

Εκτός από το όραμα του για τη Ρόδο του αύριο ο κ. Αντώνης Καμπουράκης αναμένεται να παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης αλλά και αρκετά από τα μέλη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Ας διαβάζουν τα δικά τους ψεύδη μόνοι : Αυτή είναι η αλήθεια για το «Νησίδα»

Στόχος από την αρχή της προσπάθειας ήταν να συγκροτηθεί μια παράταξη που θα καθρεπτίζει τη σύγχρονη αυτοδιοίκηση που θα είναι κοντά στους πολίτες και θα τους ενώνει. Θα τους αφυπνίζει με λόγο σύγχρονο μεστό και όχι «ξύλινο». Μια παράταξη που θα μπορεί να αγγίζει όλες τις ηλικίες από τους νέους μέχρι τους μεγαλύτερους με ένα πρόγραμμα που θα αποτελεί απάντηση για όλα.
ρ
Με το σύνθημα «ξεκινάμε» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα ο κ. Καμπουράκης έθεσε σε λειτουργία, το χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και δηλώνει έτοιμος να δώσει τον αγώνα για τη Ρόδο του αύριο.

 406 total views,  2 views today