Η Ρόδος ζει από σήμερα νέες μεγάλες στιγμές!

4053

Τελειώσανε τα ψέμματα και η Ρόδος άλλαξε σελίδα. Τέρμα τα λάθη του παρελθόντος, οι διαχωριστικές γραμμές μέσα στην ομάδα και οι διαχωρισμοί, ανάλογα της συμπάθειας σε έναν από τους διατελέσαντες προέδρους!

Η Ρόδος σήμερα άλλαξε σελίδα και όπως το στέλεχος της Κακιάς Σκάλας Φανούρης Ροδίτης είπε στη συνέλευση “η ένωση των δυνάμεων Μαρτίνη – Ντουρουτλή είναι η ιστορικότερη στιγμή της ομάδας μετά την ίδρυση της”. Η Ρόδος πράγματι ζει μια νέα σελίδα, καθοριστική για την συνέχεια και με συνέπεια στη βαριά ιστορία της. Χωρίς εγωισμούς, όλοι μαζί δώσανε τα χέρια, φιλήθηκαν και αγκαλίάστηκαν για να κάνουν την Ρόδο μεγάλη και πάλι.

Σήμερα στην τρίτη επαναληπτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου της Ρόδου συγκεντρώθηκαν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και στείλανε μήνυμα ενότητας και άλλοι που δεν κατάφεραν να βρεθούν στον χώρο. ΟΛΟΙ μαζί έδωσαν “όρκο τιμής για πρώτη φορά να υπηρετήσουν την Ιδέα και τα ιδεώδη”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο προεδρεύων της συνέλευσης, δικηγόρος Μανώλης Βλάχος.

Κάναμε λάθη, μάθαμε απ’ αυτά και πάμε δυνατά, έστω και στο τελευταιο σκαλοπάτι που βρέθηκε η ομάδα, για να την αναστήσουμε δήλωσαν από κοινού Μαρτίνης και Ντουρουτλής.

Μετά την ομόφωνη απόφαση, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΟΦΩΝΗ, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε το σχήμα εννιά μελών που προτάθηκε, με επικεφαλής τους προαναφερόμενους πρώην προέδρους. Στην προσπάθεια μαζί θα είναι και άλλοι που διετέλεσαν μέλη και πρόεδροι της Ρόδου, όπως ο Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο Αυγουστίνος Γιακάι.

Από την Κακιά Σκάλα ο Παναγιώτης Λύμουρας παίρνοντας τον λόγο είπε πως όσοι βρεθούν αντίθετοι στην μεγάλη προσπάθεια της Αναγέννησης της Ρόδου, θα βρεθούν απέναντι στους φιλάθλους και θα διώχνονται. “Επιτέλους να καταλάβουν μερικοί πως με τα λόγια τους και τα γραφόμενα ΜΟΝΟ κακό κάνουν στην ομάδα”, είπε ο Τάκης Λύμουρας.

Μετά την συνέλευση μέλη του νέου συμβουλίου βρέθηκαν για την πρώτη ανταλλαγή απόψεων. Εντός των επομένων δύο ημερών θα πρέπει να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομαδας και να ολοκληρωθούν διαδικασίες για την αντιμετώπιση των τρεχόντων θεμάτων.

Η Ρόδος μετά από χρόνια, ζει  και πάλι μεγάλες στιγμές.

Ρεπορτάζ Τάκης Χατζηγεωργίου