Ξόρκισε το κακό η Ρόδος σήμερα με μια φιλική πεντάρα στην Κατταβιά η οποία μπροστά στην ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας απλά ήταν μια καλή γηπεδούχος!

Κυριολεκτικά η Ρόδος παρατάχθηκε με επιφύλαξη απέναντι στην ΑΕ Κατταβιάς, με τον Σάκη Δέδε να προτιμά για την αρχή ένα παιχνίδι αμυντικογενές.

Οταν διαπίστωσε πως θα μπορούσε να προχωρήσει γρήγορα σε άλλα επίπεδα, πέρασε αλλαγή τον Κόστα από τα πρώτα κιόλας λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στη θέση του Δημητριάδη.

Αμεσως η Ρόδος βρήκε τους ρυθμούς της και με τους Κιοσέογλου, Καντιμοίρη, Γεωργίου, Τριχάκη, Μπίσα κορυφαίους, κατάφερε να τρυπήσει την άμυνα της Κατταβιάς: Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβάδισμα δύο γκολ, ενώ το τελικό θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, με δυό δοκάρια (Μπίσα και Τσουλάκου) και με άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Πάντως με το 1-5 ξορκίστηκε το κακό της περασμένης αγωνιστικής, αφού όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο του Καρακόνερου, είδαν μια Ρόδο να βγάζει φωτιές και μάλιστα να σκοράρει πέντε φορές με πέντε διαφορετικούς παίκτες (Μπίσα, Κιοσέογλου, Γεωργίου, Τσουλάκος και Κόστα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κεφάλας είχε τόσο εύκολο απόγευμα που παραλίγο να προωθηθεί για …σέντερ φορ!

 208 total views,  2 views today