Μια οικογένεια η ομάδα της Ρόδου, δείχνει σε κάθε κοινωνική εκδήλωση πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για τα γήπεδα, αλλά τρόπος ζωής και νοοτροπία.

Αυτόν τον διαφορετικό τρόπο ζωής αλλά και την νοοτροπία μιας αθλητικής οικογένειας, δεν κρύβει η Ρόδος σε κάθε εκδήλωση που παραβρίσκεται.

Προχτές, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, με την στολή τους, σοβαροί και μετρημένοι, με το ελάφι στο στήθος, με όλο τον σεβασμό στους Ροδίτες επιχειρηματίες που δίνουν το παρόν και στηρίζουν την προσπάθεια τους, παραβρέθηκαν σε μια ακόμη εκδήλωση, στο  CASA D’ ITALIA , ένα μοναδικό Ιταλικό εστιατόριο στην Ιαλυσό.

Τιμώντας έναν χορηγό της ομάδας αλλά περισσότερο έναν οπαδό και φίλο της Ρόδου, οι ποδοσφαιριστές δείπνησαν στο εστιατόριο, έδωσαν ευχές για καλή χειμερινή περίοδο στον επιχειρηματία και φωτογραφήθηκαν μαζί του, απλά για να κρατηθεί η στιγμή, χαρίζοντας του και μια φανέλα με το “ελάφι”.

Η διοίκηση ευχαρίστησε τους ανθρώπους του CASA D’ ITALIA, για το άψογο σέρβις και το εκλεκτό φαγητό που προσφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές.

IMG_2316
IMG_2315
IMG_2314
IMG_2313

 

 268 total views,  2 views today