Στην ανακατανομή των πινάκων διαιτησίας  2018- 2019 έπεσαν οι διαιτητές της Δωδεκανήσου. Μετά την ανακοίνωση του Μέλο Περέιρα η Δωδεκανησιακή διαιτησία πλην Σιδηρόπουλου πλέον βαδίζει στην ανυποληψία. Σε αυτούς τους πίνακες είχαμε τόσο σε εν ενεργεία διαιτητές όσο και σε παρατηρητές την απόλυτη σφαγή.

Ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Σιδηρόπουλος , αντίθετα καρατομήθηκε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης από την 1η κατηγορία από βοηθός , ο Κυρίτσης υποβιβάστηκε από τον πίνακα της 2ης κατηγορίας σε αυτόν της 3ης , όπου παραμένουν ο Ωραιόπουλος και ο Ατσικνούδας. Ο Παπαβασιλείου όμως κόπηκε. Στον πίνακα βοηθών της 3ης κατηγορίας Τσέτσος και Σπάρταλης έχασαν τις θέσεις τους χωρίς να αναπληρωθούν .

Ο μοναδικός που μπήκε στον πίνακα 2ης κατηγορίας ήταν ο Μανόλης Κόττορος ο οποίος και επέστρεψε στον ΣΔΠΔ μιας και λόγω σπουδών τα τελευταία χρόνια απουσίαζε.

Στους παρατηρητές λόγω ηλικίας τελείωσε ο Μιχάλης Καλαθενός , ο Μανόλης Στέργου και ο Νίκος Σταυριανός τελείωσαν από την 3η κατηγορία μιας και δεν ανανεώθηκε η θητεία τους .

Στην 1η κατηγορία παρέμεινε ο Κώστας Ζανεττίδης , στην 2η κατηγορία ο Βαγγέλης Κατσιδώνης ενώ έπεσε κατηγορία στην 3η ο Βασίλης Τσαγγάρης

 342 total views,  2 views today