Συγκινητική η σημερινή πασχαλιάτικη εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ.

Σε ζωντανή σύνδεση ο δήμαρχος της Σύμης με τον Γιώργο Αυτιά αποκάλυψε ότι χάρη στις επίμονες προσπάθειες και παρεμβάσεις του δημοσιογράφου, η Σύμη σύντομα θα αποκτήσει τρείς γιατρούς και έτσι θα λυθεί το χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του πανέμορφου νησιού που δεν είχε επί σειρά ετών γιατρό για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα σχετικά με την υγεία τους.

«Σου χρωστάμε πολλά», είπε ο δήμαρχος της Σύμης στον Γιώργο Αυτιά «γιατί με την δική σου επιμονή και παρέμβαση επιτέλους ακούστηκε η φωνή και η αγωνία των κατοίκων μας γιατί ζούμε εδώ και πολύ καιρό χωρίς ιατρική βοήθεια στο νησί».

Η σύνδεση αυτή ανέδειξε ανήμερα του Πάσχα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ακριτική Ελλάδα και που καμιά φορά χάρη στη δημοσιογραφική παρέμβαση όπως έκανε ο Γιώργος Αυτιάς δίνονται λύσεις σε μεγάλα και κρίσιμα για τη ζωή των ακριτών μας.

Παράλληλα σήμερα το πρωί στην εκπομπή του,   ο  Γιώργος Αυτιάς, δέχτηκε μήνυμα τηλεθεατή που ζητούσε βοήθεια για συνάνθρωπο μας να εισαχθεί άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Γιώργος Αυτιάς κάλεσε μέσω της εκπομπής του τους αρμόδιους για να δώσουν λύση εδώ και τώρα και όπως πληροφορηθήκαμε η προσπάθεια του έπιασε τόπο.

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα ίσως ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει μέσα από μια δημοσιογραφική εκπομπή και κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνουμε ότι η δημοσιογραφία μπορεί να προσφέρει πολλά στην ελληνική κοινωνία.

 903 total views,  2 views today