Μια παράξενη αλλά και …γαργαλιστική ιστορία βρήκανε Αθηναϊκα κανάλια,sites και το Facebook  για να θυμηθούν γι άλλη μια φορά τη Ρόδο, με ιδιαίτερο τρόπο!

Χτες Δευτέρα στην Ανακρίτρια της Ρόδου εμφανίστηκε μια κυρία 72 χρόνων γιατί για δεύτερη φορά κατηγορήθηκε από την νύφη της πως “τα έριχνε” και αποπλανούσε τον ανήλικο εγγονό της.

Την πρώτη φορά ήταν τον Γενάρη του 2012 όταν η νύφη της 72χρονης γιαγιάς είχε πετάξει την βόμβα: Η ίδια δήλωσε πως «είναι η δεύτερη φορά που η μηνύτρια και δυστυχώς νύφη της προσπαθεί να την εμπλέξει σε μία βδελυρή και απαράδεκτη ιστορία που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία της». 

Η πρώτη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον της ήταν τον Γενάρη του 2012 και ετέθη στο αρχείο τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς με διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ως ουσιαστικά αβάσιμη.

Από τότε τα πράγματα μεταξύ νύφης και πεθεράς είχαν ηρεμήσει, φαίνεται όμως πως ξανάγιναν “περίεργα”, αφού η νύφη για να εκδικηθεί την 72χρονη, έβγαλε στη φόρα καταγγελίες για την αποπλάνηση του ανήλικου γιου της.

Τελικά χωρίς περιοριστικούς όρους η 72χρονη γιαγιά αφέθηκε ελεύθερη αφού απολογήθηκε και κατέθεσε πως  «από το σύνολο των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης και των ιατρικών βεβαιώσεων που υπάρχουν στη δικογραφία αποδεικνύεται ότι τα όσα καταγγέλλει σε βάρος της η μηνύτρια αποτελούν ένα κακόβουλο και κακότεχνο εκδικητικό σενάριο ενός ψυχοπαθητικού ατόμου».

Σημειώνεται πως την δεύτερη μήνυση κατέθεσε η νύφη για την πεθερά και γιαγιά του ανήλικου τον περασμένο Απρίλη και αφού είχε προηγηθεί αγωγή διαζυγίου του γιου της 72χρονης!

 272 total views,  2 views today