Η SKY Express δίνει εκπτώσεις στους αναπληρωτές καθηγητές

66

Η SKY express, η ελληνική αεροπορική εταιρεία του μέλλοντος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχωρά σε μία ουσιαστική κίνηση προσφοράς με στόχο να στηρίξει στην πράξη το έργο όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της χώρας.

Για το λόγο αυτό, η SKY express παρέχει έκπτωση ύψους 30% σε όλο το δίκτυο προορισμών εσωτερικού, για την έκδοση δέκα (10) αεροπορικών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από / προς τον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της SKY express οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα για όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024  να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με ευκολία απολαμβάνοντας τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η SKY express.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Ιωάννης Γρύλος, Πρόεδρος του Ομίλου IOGR, μέλος του οποίου είναι η SKY express: «Πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνία, αναλαμβάνουμε μία πρωτοβουλία, που αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση του έργου των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της χώρας μας. Στηρίζουμε τους λειτουργούς της δημόσιας εκπαίδευσης κι επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους μέσα από πολύ συγκεκριμένες δράσεις. Βασικό μας μέλημα είναι να φροντίσουμε όσους φροντίζουν το μέλλον των παιδιών μας, ώστε η νέα γενιά να είναι έτοιμη για να κερδίσει τα δικά της στοιχήματα και τις δικές της προκλήσεις.»