Τη συνέχιση των επενδύσεών της στην Ελλάδα επιβεβαιώνει η Thomas Cook Hotels &Resorts με ανακαινίσεις των συγκροτημάτων που διαθέτει και το άνοιγμα νέων.

Σήμερα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου και συγκεκριμένα οι κ.κ. DavidChild, Head of Marketing and Communications, Νικήτας Νικηταράς,Regional Director of Franchise Operations και μέλος της τοπικής ομάδας διαχείρισης 48 ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα και Μίνα Σπλαγκούνια-Ζαχαρίου, Διευθύντρια Βιωσιμότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας αναφέρθηκαν στα επενδυτικά σχέδια με αφορμή το άνοιγμα του  «Cooks Club City Beach Rhodes» στο νησί.

Όπως επισημάνθηκε η Thomas Cook Hotels &Resorts αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στην Ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας μια νέα επένδυση, ύψους 6 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση ενός ακόμη συγκροτήματος 2 κτιρίων (240 δωμάτια), σε ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία που διαθέτει ο όμιλος  στην Ελλάδα, το Sunwing Kallithea.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια επενδύσεων 7 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου το χειμώνα, συμπεριλαμβάνοντας την προσθήκη δωματίων με πισίνα, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση για περισσότερο πολυτελή, οικογενειακά καταλύματα.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 370 άτομα προσωπικό στις ξενοδοχειακές μονάδες Sunprime Miramare και Sunwing Kallithea της Ρόδου, ενώ στο σύνολό τους τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται στην Ελλάδα, απασχολούν περισσότερα από 640 άτομα.

Το  «Cook’s Club City Beach Rhodes», όπου παραχωρήθηκε η συνέντευξη είναι  το όγδοο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club που άνοιξε πρόσφατα στην πόλη  και θα λειτουργεί όλο το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει εκείνους που  θέλουν να επισκεφθούν το νησί εντός ή εκτός της καλοκαιρινής περιόδου.

Στη Ρόδο υπενθυμίζεται ότιάνοιξε το πρώτο συγκρότημα της βραβευμένης αλυσίδας μπουτίκ ξενοδοχείων, Casa Cook, με σχεδιασμό ιδιαίτερης αισθητικής, η οποία σήμερα διαθέτει τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, με την πέμπτη να ανοίγει τον ερχόμενο χειμώνα στην Αίγυπτο και την έκτη το επόμενο καλοκαίρι στη Μαγιόρκα, με ιδιαίτερη σημασία για τον όμιλο να αποτελεί το άνοιγμα του πρώτου Casa Cook που απευθύνεται σε οικογένειες, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά της Κρήτης.

Το Cook‘sClub είναι ένα εμπορικό σήμα που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2018, με το άνοιγμα της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας του στην Χερσόνησο της Κρήτης. Η αλυσίδα, στοχεύοντας στην προσέλκυση της νέας γενιάς ταξιδιωτών, δίνει έμφαση στοντροπικό και μοντέρνο σχεδιασμό, το εξαιρετικό φαγητό και ποτό, με DJs δίπλα στην πισίνα και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα, στον τομέα της βιωσιμότητας, σημαντική πρωτοβουλία όπως τονίστηκε στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους,  αποτελεί το πιλοτικό πρόγραμμα της εταιρείας που λειτουργεί στο ξενοδοχείο, με σκοπό να υπενθυμίσει στους επισκέπτες την προστασία του περιβάλλοντος τις ημέρες των διακοπών, στο πλαίσιο του οποίου, πάνω από 130 κιλά πλαστικά μιας χρήσης έχουν συλλεγεί σε περίοδο 3 μηνών.

Στα επενδυτικά σχέδια του ομίλου αναφέρθηκε ο κ. David Child, Head of Marketing and Communications. Μίλησε ακόμη και για τα επενδυτικά σχέδια. Η Ρόδος όπως τόνισε είναι από τους πιο σημαντικούς προορισμούς για την εταιρεία.

Ο κ. Νικήτας Νικηταράς, Regional Director of Franchise Operations της ThomasCook δήλωσε στο πλαίσιο της συνάντησης:

«Διαθέτουμε 50 ξενοδοχεία στην Ελλάδα . Εχουμε φθάσει να παίζουμε ισχυρό ρόλο και σε τοπικό επίπεδο. Δεσμευόμαστε για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στο νησί της Ρόδου, υπό το πρίσμα μια νέας, καινοτόμου φιλοσοφίας. Με την υποστήριξη εξειδικευμένων στελεχών έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα φέρουμε ακόμα θετικότερες εξελίξεις συνολικά για τον τόπο, εξασφαλίζοντας ποιοτικότερο και αποδοτικότερο τουρισμό στο νησί. Με το νέο στολιδάκι μας θεωρούμε πως υπάρχει εξέλιξη και η περιοχή όπου λειτουργεί αναβαθμίστηκε. Φιλοσοφία είναι το ντιζάιν το καλό φαγητό τα ευφάνταστα κοκτέιλ και η προσεγμένη μουσική από το πρωί έως το βράδυ ».

Ο κ.Νικηταράς αναφέρθηκε και στην επένδυση που έχει γίνει από τον όμιλο στο το Sunwing Kallithea.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Απονομή σήματος “Bike friendly Destination” στο Δήμο Λέρου

«Η Τhomas Cook στηρίζει και επενδύει στην Ελλάδα. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται  και να επενδύει στη Ρόδο γιατί το νησί είναι από τους πιο σημαντικούς προορισμούς. Με τη σημερινή μας κίνηση υπογραμμίζουμε τη δέσμευση μας για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στη Ρόδο υπό το πρίσμα νέας καινοτόμου φιλοσοφίας για την εξασφάλιση ποιοτικού τουρισμού» , τόνισε ο κ. Νικηταράς.

Παράλληλα, η κα Μίνα Σπλαγκούνια-Ζαχαρίου, Διευθύντρια Βιωσιμότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας της Thomas Cook Hotels & Resorts,κατά την διάρκεια της συνάντησης, τόνισε την σημασία της βιωσιμότητας για την εταιρεία, σημειώνοντας:

«Είναι σημαντικός τομέας για μας η βιωσιμότητα. Φέτος κάναμε ένα ακόμη βήμα εξέλιξης στον τομέα αυτό για τα ξενοδοχεία μας, αντικαθιστώντας κάθε μορφής πλαστικά μιας χρήσης σε τρεις ιδιόκτητες ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας στην Ελλάδα, με βιοδιασπώμενα ή χάρτινα υλικά, με αποτέλεσμα 2,3 εκατ. πλαστικά αντικείμενα να έχουν αφαιρεθεί, μέσα σε μόλις μια καλοκαιρινή περίοδο.»

Η κ Μίνα Σπλαγκουνια Ζαχαρίου μίλησε για τις δράσεις εξοικονόμησης νερού και ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και την προτίμηση που δείχνει η εταιρεία στα τοπικά προιόντα.

Μίλησε στους δημοσιογράφους και ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Γαβριήλ Καραθωμάς.

«Εύχομαι να είναι ένα ωραίο ξεκίνημα για μένα στη Ρόδο. Εδώ είναι εκλεκτοί συνεργάτες όπως ο Διευθυντής του ΕΟΤ κ. Α Ξάνθης. Ήρθα και εύχομαι να μείνω. Να  κάνουμε  και άλλες επενδύσεις στο νησί μαζί. Με την Thomas Cook με την οικογένεια  μου είμαστε συνεργάτες 30 χρόνια», δήλωσε.

Με την Ελλάδα να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της ThomasCook Hotels &Resorts, ο όμιλος κατατάσσεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας, διαθέτοντας οκτώ διαφορετικά brands, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των επισκεπτών του.

 Το «Cook’s Club City Beach Rhodes»

Το ξενοδοχείο  βρίσκεται εντός της πόλεως  στο παραλιακό μέτωπο σε απόσταση αναπνοής από τις δημόσιες υπηρεσίες το Δήμο, την Περιφέρεια και την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου. Γειτνιάζει με το tennis club αλλά και το Καζίνο Ρόδου.

Στο ξενοδοχείο κυριαρχεί  το στοιχείο της λιτής  τροπικής διακόσμησης . Διαθέτει 18 δωμάτια και sea view σουίτες. Aποκλειστικά και μόνο για τους πελάτες του ξενοδοχείου είναι το Bar που λειτουργεί στην οροφή του ξενοδοχείου.  Εκεί υπάρχει και πισίνα. Οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν στο οπτικό τους πεδίο το υδάτινο στοιχείο με το τραμπολίνο να δεσπόζει. Επίσης και τον Υδροβιολογικό Σταθμό της Ρόδου και όλη την ακτή που κάθε ημέρα συγκεντρώνει πλήθος λουομένων.

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes» διαθέτει  ένα ιταλικό εστιατόριο στο ισόγειο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου.

Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και paninis, ενώ υπάρχουν μεγάλα τραπέζια οικογενειακού τύπου για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους με τους φίλους τους ή λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας να δημιουργήσουν καινούργιους.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να επισκεφθούν το νησί εντός ή εκτός της καλοκαιρινής περιόδου.

 

 330 total views,  2 views today