Θέατρο του παραλόγου για το Φ.Π.Α

555

Θα επανέλθει  το ΜέΡΑ25 στο θέμα της επαναφοράς των  μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί τελευταία στην περιοχή  με αφορμή την πρόταση που  έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

«Απευθυνόμενος σε όλους τους φορείς ερωτώ προτίθεστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να θέσουμε την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών κάτι που μπορεί να επιτευχθεί διεκδικώντας ένα μέρος από τα πολυδιαφημιζόμενα υπερπλεονάσματα;Ως ΜεΡΑ25 θα επαναφέρουμε το θέμα και ευελπιστούμε να έχουμε την στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων», αναφέρει ο κ. Θανάσης Μπαράκης υπεύθυνος επικοινωνίας του ΜέΡΑ25.

Η δήλωση του για το θέμα είναι η ακόλουθη:

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρώτο θέμα συζήτησης. Πρόσφατα το ξανά ανέδειξε ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης θέτοντας θέμα να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Παρατηρήσαμε έναν κύκλο ανακοινώσεων που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το κύριο θέμα και απλά ευτελίζουν τον πολιτικό πολιτισμό. Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους ότι το τρίτο μνημόνιο που προέβλεπε και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ψηφίστηκε για άλλη μια φορά με πρόσχημα την σωτηρία της χώρας από το 70% των μελών της Βουλής, και δυστυχώς οι αντιδράσεις των φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν υποτονικές, με αποκορύφωμα την βράβευση του Υπουργού Κύριου Παπαδημητρίου που να θυμίσουμε έβαλε την υπογραφή του στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών από το ΕΒΕΔ.

Απευθυνόμενος σε όλους τους φορείς ερωτώ προτίθεστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να θέσουμε την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών κάτι που μπορεί να επιτευχθεί διεκδικώντας ένα μέρος από τα πολυδιαφημιζόμενα υπερπλεονάσματα;

Ως ΜεΡΑ25 θα επαναφέρουμε το θέμα και ευελπιστούμε να έχουμε την στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων.

Μπαράκας Αθανάσιος

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΜεΡΑ25 Δωδεκανήσου