Ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή Καλαμώνας, και ένας ακόμη δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Ρόδου.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  στο δρόμο που βρίσκεται πίσω από το  στρατόπεδο στον Καλαμώνα όταν  ένα μεγάλου κυβισμού όχημα συγκρούστηκε με ένα μικρότερο.

Φαίνεται ότι η μεγάλη  ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του μεγάλου κυβισμού οχήματος, έγινε  η αιτία να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με το μικρότερο όχημα που ήταν στην αντίθετη λωρίδα.

Στην κεντρική φωτογραφία του θέματος βλέπετε πώς στην κυριολεξία διαλύθηκε η BMW 745!!

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και έγινε η αιτία να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή.  Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άνθρωπος από το όχημα. Την επέμβαση της ΠΥΡ επιβεβαίωσε στο skyrodos.gr ο διοικητής της υπηρεσίας κ. Γιάννης Τσιτσικάς.

Οχήματα του ΕΚΑΒ έσπευσαν για βοήθεια και μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.

Το Θύμα ο πρόεδρος της Παστίδας

Στην φωτογραφία βλέπουμε το ένα όχημα, που με την σύγκρουση, βγήκε από το δρόμο και βρέθηκε στα χωράφια: Ηταν η αφορμή για το μοιραίο, για τον ένα επιβάτη που σύμφωνα με τις πληροφορίες του sky, έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για τον 50χρονο Πάττα Σάββα 50 χρόνων που οδηγούσε το εικονιζόμενο παρακάτω ΙΧ.

 576 total views,  6 views today