Στο Αγαθονήσι και τους Λειψούς βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και την υποψήφια βουλευτή Άννυ Μοσχονά.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησαν με τους κατοίκους των νησιών και τους δημάρχους Αγαθονησίου κ. Κόττορο Βαγγέλη και Λειψών κ. Μάγγο Φώτη.

Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο και να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τις λύσεις που δόθηκαν σε πολλά προβλήματα όπως η υδροδότηση των νησιών με τις αφαλατώσεις, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η βελτίωση του ακτοπλοϊκού, η στελέχωση των ιατρείων και των σχολείων καθώς και για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε νησιά κάτω των 1000 κατοίκων και τις φορολογικές ελαφρύνσεις σε νησιά κάτω των 3100 κατοίκων.

Ο βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Καματερός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μοναδική μαθήτρια από το Αγαθονήσι, υποψήφια στις πανελλαδικές εξετάσεις και επανέφερε τις προτάσεις του για μοριοδότηση τόσο των υποψηφίων από τα μικρά νησιά όσο και των πτυχιούχων από αυτά για τον διορισμό τους και την στελέχωση των υπηρεσιών.
Όλα αυτά καλούνται οι νησιώτες να κρίνουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Θα συνεχίσουμε ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες ζωής των νησιωτών ή θα χάσουμε ότι κατακτήσαμε και θα γυρίσουμε πίσω;

 162 total views,  2 views today