Στη θεατρική παράσταση «Στα χνάρια του Διαβάτη» θα παίξουν την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στο Γυμνάσιο Σορωνής τα μέλη της Αδελφότητας Κρητών της Ρόδου «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» για να μαζευτούν χρήματα για το μικρό Γιωργάκη.

Σε αυτή την Κρητική ευαισθησία, πολύτιμοι συμπαραστάτες θα είναι ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Για την προθυμία των στελεχών της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Περιφέρειας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, δήλωσε: «Κάποια παιδιά προσπαθούν και χρειάζονται την αγάπη μας, τη στήριξη την υποστήριξη, τη δύναμή μας. Κάποια παιδιά, παλεύουν για τη ζωή και ζητούν τη δική μας συμπαράσταση. Ζητούν απλά, να γίνουμε φίλοι της καρδιάς τους. Είναι γνωστό, ότι, το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας, με την έγκριση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, προβάλλει ωφέλιμα τις δραστηριότητες τοπικών συλλόγων, που προσφέρουν με ευαισθησία πολιτισμό, σε όλα τα Δωδεκάνησα. Αυτή τη φορά, η  Αδελφότητα Κρητών Ρόδου, συμμετέχει με στην προσφορά για το μικρό Γιωργάκη.  Ας γίνουμε λοιπόν, όλοι εμείς οι φίλοι που εγκρίνουν οι γονείς του»

Αναφορικά με την παράσταση της Κυριακής, η Πρόεδρος Γυναικών Σορωνής κ. Ελένη Θωμάτου, ανέφερε: «Η γυναικεία ευαισθησία, η ευαισθησία της μάνας, εκφράζεται σταθερά από τις γυναίκες της Σορωνής, που εδώ και καιρό, έχουν δραστηριοποιηθεί ποικιλοτρόπως, με σκοπό να χαρίσουν το χαμόγελο στο μικρό Γιωργάκη. Και τις Άγιες ημέρες που πλησιάζουν, ας κάνουμε δικά μας, όλα τα παιδιά του κόσμου, με μια ελάχιστη προσφορά μας, που είναι μια μεγάλη αγκαλιά για τις παιδικές καρδιές. Σας περιμένουμε όλους στην παράσταση της Κυριακής».

 

 162 total views,  2 views today