Τα μέλη της παράταξης «Ρόδος Αξιών»  εκφράζουν  τα θερμά  συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου «Α.Σ. Ρόδος» για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

«Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας ανάμεσα στον πρόεδρο Τ. Μαρτίνη, τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και της στήριξης των φιλάθλων και όσων είναι στο πλευρό της ιστορικής μας ομάδας.

Με μία πορεία πάνω από πενήντα χρόνια, έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές, και μας έκανε υπερήφανους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ροδου κ. Δημήτρης Κρητικός.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Τα μέλη της παράταξης «Ρόδος Αξιών» και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου «Α.Σ. Ρόδος» για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας ανάμεσα στον πρόεδρο Τ. Μαρτίνη, τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και της στήριξης των φιλάθλων και όσων είναι στο πλευρό της ιστορικής μας ομάδας.

Με μία πορεία πάνω από πενήντα χρόνια, έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές, και  μας έκανε υπερήφανους.

Ευχόμαστε η πορεία αυτή να συνεχιστεί και να μας χαρίσει και άλλες συγκινήσεις. Θα είμαστε δίπλα της για κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη.

Στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε για την επιτυχία της, και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με την απονομή του κυπέλλου, η «Ρόδος Αξιών» εκπροσωπήθηκε από τον υποψήφιο Γιώργο Σάββενα, που μετέφερε στη διοίκηση και τον πρόεδρο τα συγχαρητήρια όλων μας, διαβεβαιώνοντας τους για την ουσιαστική μας στήριξη.

 128 total views,  2 views today