“Μέσα σε ένα μήνα μετέφεραν στο νησί μας 700 παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες από άλλες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.Η Κως, εδώ και πολύ καιρό, έχει μηδενικές μεταναστευτικές ροές αλλά κάποιοι θέλουν να έχει κόσμο το hot spot που μας φόρτωσαν στο Πυλί για να μην κλείσει ποτέ”.

Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο κ. Θεόφιλος Μουζουράκης για το πρόβλημα με τους παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:
Για όλα αυτά κανείς δεν πρόκειται να ακούσει τίποτα από την παράταξη του κ. Νικηταρά. Το χρίσμα από συγκεκριμένο κομματικό χώρο τους επιβάλλει να κρατάνε το στόμα τους κλειστό, να παριστάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να μετατρέψουν την Κω σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όχι μόνο δεν γίνονται επαναπροωθήσεις στην Τουρκία (δεν έγινε καμία) αλλά μετέφεραν και 700 περίπου νέους παράνομους μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας.
Κάποιοι έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους γιατί εκτελούν εντολές.

Αλήθεια θυμάται κανείς τις διαβεβαιώσεις που μας έδιναν ότι θα παρέμεναν μόνο για 24 ή 48 ώρες στην Κω οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες;

Αλήθεια θυμάται κανείς τις διαβεβαιώσεις που μας έδιναν ότι δεν θα γινόταν καμία μεταφορά στην Κω από άλλες περιοχές της χώρας;
Μόνο ανεύθυνοι θα μετέφεραν παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες στην Κω ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Για όλα αυτά ο κ. Νικηταράς και οι εντολείς του, δεν μιλάνε. Γιατί δεν εκτελούν μόνο εντολές, έχουν και κρυφή ατζέντα για το μεταναστευτικό.
Οι πολίτες της Κω πρέπει να δώσουν σε όλους αυτούς μια ηχηρή απάντηση στις 26 Μαΐου. Να επιβεβαιώσουν την αντίθεση τους στη μετατροπή της Κω σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών.

 120 total views,  2 views today