Θ. Μπαράκας : Εγώ και το ΜέΡΑ 25 θα είμαστε δίπλα, δίπλα σε εκείνον που έχει σχέδιο και πρόγραμμα για το Δήμο Ρόδου

145

«Ενιαίο μέτωπο από ανθρώπους που αγαπούν  τον τόπο χρειάζεται. Είμαστε λάτρεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Θα είμαστε δίπλα σε όποιον  έχει καθαρό σχέδιο για το Δήμο Ρόδου θα είμαστε δίπλα του».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων σήμερα μιλώντας στον Sky και κάνοντας παρέμβαση στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Βαγγέλης Μανδρακός  το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ  25 κ. Θανάσης Μπαράκας.

Ο κ. Μπαράκας, αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που έγιναν για τη δημιουργία νέας παράταξης από τους συνδυασμούς του τέως δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και του πρώην δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά και  δήλωσε πως  δεν μπορεί το εγχείρημα να προχωρήσει  γιατί δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα.

«Μπορώ να πω ότι και ως ΜέΡΑ 25 και ως Θανάσης Μπαράκας,  δεν είμαι μέλος πλέον αυτής της παράταξης. Ψηφίστηκε ο κ. Σάββας Διακοσταματίου από ανθρώπους που την άλλη ημέρα ανακοινώθηκε πως εντάχθηκαν στην παράταξη του Δημάρχου Ρόδου. Παραμένω ενεργός και στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης παρά το ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές. Ανησυχούμε για το Δήμο Ρόδου. Πολύ σωστά έθεσε ο κ. Μανδρακός το θέμα της Μυκόνου. Δείτε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο δήμαρχος στη κοπή της πίτας του τοπικού συμβουλίου Ρόδου περί εφαρμογής του νόμου. Και σας παραπέμπω στο ζήτημα των καταπατήσεων των παραλιών», δήλωσε ο κ. Μπαράκας.

Σε ερώτηση για την ερώτηση για το τι θα κάνει το ΜέΡΑ 25 αν ενοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή  ο κ. Μπαράκας είπε:

“Είμαστε λάτρεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Εξαρτάται αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας τι έχει να προσφέρει στον τόπο. Ακούσαμε και το 2019 για λάμψη. Όποιος έχει καθαρό σχέδιο και πρόγραμμα για το πώς  θα αλλάξει το δήμο Ρόδου  θα είμαστε δίπλα.  Στο ενιαίο  μέτωπο πρέπει να λάβουν μέρος όλες οι  δυνάμεις. Όλοι να δουν το καλό του τόπου μας και όχι το πώς θα ωφεληθεί κάποιο κόμμα;».

Ακούστε το ηχητικό εδώ :