Θ.Μπαράκας : Θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για τις αυθαίρετες κατασκευές στις παραλίες

128

Αναφορά στον Εισαγγελέα για τις αυθαίρετες κατασκευές στις παραλίες  θα καταθέσει μέχρι την Παρασκευή το ΜέΡΑ 25 όπως δήλωσε στον SKY  το μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος κ.Θανάσης Μπαράκας.

«Όλα τα στοιχεία  θα κατατεθούν στην εισαγγελία ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πως λειτουργούν όλα αυτά τα καταστήματα ; Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός  γιατί υπάρχουν καταστηματάρχες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους», είπε ο κ. Μπαράκας.

Ο κ.Μπαράκας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου της Αρχαιολογίας στην Μύκονο.

«Αφορμή για να επανέλθουμε ήταν ο ξυλοδαρμός ενός αρχαιολόγου που ήταν στη Μύκονο. Και στη Ρόδο πολίτης δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό και έχει καταθέσει υπόμνημα και στον Άρειο Πάγο και στην Εισαγγελία. Εμείς για όλα τα ερωτήματα που έχουμε θέσει πήραμε απαντήσεις  για τις κατασκευές στη Γλύστρα  στην Αγία Αγάθη στο κέντρο και αλλού.

Τις απαντήσεις και τα στοιχεία που έχουμε τα συγκεντρώνουμε και η νομικός του κόμματος θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα μέχρι την Παρασκευή . Με τη μηνυτήρια αναφορά στόχος είναι να ξεκινήσει έρευνα για ότι συμβαίνει στο νησί μας.Θα έπρεπε αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία να το κάνει. Είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τους πολίτες που μας κάνουν καταγγελίες και φοβούνται να αντιδράσουν», δήλωσε ο κ. Μπαράκας.

Σε ερώτηση για τις απαντήσεις  που έχουν δοθεί στις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί από το ΜέΡΑ 25  ο κ.Μπαράκας δήλωσε:

“Το ΥΠΟΑ έχει πε πως είναι παράνομες οι κατασκευές στη Λίνδο το ίδιο και στη Γλυστρα και στο ΝΟΡ ότι δεν υπάρχει άδεια για ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα. Όλα τα στοιχεία  θα κατατεθούν στην εισαγγελία ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους”

Ακούστε το ηχογραφημένο της συνέντευξης εδώ :