Θ. Μπαράκας: Την επομένη των εκλογών καμία συζήτηση για συνεργασίες . Ούτε ψήφος ανοχής ούτε συγκυβέρνηση

111

Αύριο εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ 25 όπως δήλωσε στον Sky το μέλος της Πολιτικής  Γραμματεία ς κ. Θανάσης Μπαράκας.

«Σε 24 ώρες και συγκεκριμένα αύριο στις 13:00 θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος  στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Θα παρουσιαστεί η κεντρική εκλογική επιτροπή και το 90% των υποψηφίων όλης της επικράτειας. Η διαδικασία επιλογής ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και σε κάποιες περιοχές ήταν από νωρίς έτοιμα τα ψηφοδέλτια», δήλωσε ο κ.Μπαράκας.

Ο κ. Μπαράκας αναφέρθηκε στο άνοιγμα που έχει κάνει το  ΜέΡΑ 25 στην κοινωνία στα κινήματα  στην αριστερά για σύμπραξη δυνάμεων.

«Στα ψηφοδέλτια μας και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας  μετέχουν πολλοί κινηματικοί άνθρωποι προσωπικότητες ακαδημαϊκοί», δήλωσε .

Σε ερώτηση αν το ΜέΡΑ 25 θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας με το  ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«Εμείς λέμε ότι πρέπει να υπάρχει σύγκλιση δυνάμεων. Διευκρινίσαμε όμως πολλές φορές πως δεν  έχουμε το Σύνταγμα της Γερμανίας .  Μέσα σε τρεις ημέρες δεν μπορεί να  γίνει συζήτηση για  συνεργασίες. Εμείς δεν φτιάξαμε το ΜέΡΑ 25 για να προχωρήσουμε έτσι. Κάναμε κάλεσμα για συνεργασία στα κόμματα και για διάλογο αλλά πριν από τις εθνικές εκλογές», δήλωσε ο κ. Μπάρακας.

«Την επομένη των εκλογών δεν θα κάνουμε καμία συζήτηση. Ούτε ψήφος ανοχής ούτε συγκυβέρνηση», δήλωσε.