Ιδού ο …πολυεθνικός δάκτυλος υπέρ του υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη

500

Στην επι της ουσίας επιβεβαίωση του χτεσινού δημοσιεύματος του skyrodos.gr ήρθε το σημερινό δημοσίευμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με το οποίο TUI και JET2 ήταν οι πρωταγωνιστικές δυνάμεις που κατάφεραν να διασώσουν τον Χάρη Θεοχάρη στη θέση του Υπουργού Τουρισμού.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα:

Το έτερο μυστήριο του ανασχηματισμού είναι η διάσωση στο παρά ένα του Χ. Θεοχάρη, εξέλιξη που ματαίωσε την υπουργοποίηση του Θ. Ρουσόπουλου. Τον υπουργό Τουρισμού έσωσαν -μου λένε- τα τηλέφωνα που έπεσαν στο Μαξίμου από μεγάλους tour operators: Η γερμανική ΤUI είναι ο πρώτος παίκτης στον ελληνικό τουρισμό καθώς φέρνει κάθε χρόνο 3 εκατ. τουρίστες και η βρετανική Jet 2, που πήρε τη θέση της Thomas Cook, πάει φέτος για πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, που λέει και ο Πάριος.

Για την ακρίβεια των πραγμάτων και των καταστάσεων του παρασκηνίου, αναφέρεται πως η δραστηριότητα της JET 2 είναι σχεδόν αποκλειστική για την Ελλάδα, στο νότιο Αιγαίο, με το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης να κατευθύνεται προς την Ρόδο και την Κω.

Επομένως, τα συμπεράσματα  είναι εύκολα και φυσικά μετρήσιμα για τον τρόπο που έχουν κάνει ορισμένοι την πολιτική … μια συνεχή μανούβρα!

 4,852 total views,  2 views today