Ιεροσυλία: Δείτε πώς έχουν μετατρέψει τάφους στον Αγιο Δημήτριο

1435

Κοιμητήριο στα όρια της Ιεροσυλίας!

Συμβαίνει στις μέρες μας στο Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου.

Χωρίς ίχνος ντροπής και με πολύ ασέβεια, ένας άνδρας και μία γυναίκα ταΐζουν τις γάτες με τον τρόπο που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει, με ασέβεια προς τους νεκρούς και προσβολή προς το χώρο.

Η καταγγελία είναι σοβαρή, λέγεται πως ο ιερέας έχει δεχθεί έντονη κριτική αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει βοήθεια από τις δημοτικές υπηρεσίες.

Μιλώντας στον sky η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μάνθα Ζιώγου υποστήριξε πως το πρόβλημα υφίσταται εδώ και οκτώ χρόνια και παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις προς τα δύο αυτά άτομα, δε συμμορφώνονται, συνεχίζοντας χωρίς ίχνος ντροπής να πετάνε τις γατοτροφές πάνω στα μνήματα.

“Τους έχω αγοράσει και τάπερ για να τοποθετούν τις τροφές, και να σταματήσει αυτή η ιεροσυλία να ταίζουν τα γατάκια πάνω στα μνήματα. Δεν φταίνε τα ζωάκια, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που δεν εννοούν να καταλάβουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Ζιώγου πρόθεσε πως δεν ήθελε να φθάσει στο σημείο να καλέσει την Αστυνομία για το τάϊσμα των γατιών, ενώ για το θέμα δεσμεύθηκε να επιληφθεί άμεσα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων Θανάσης Στάμος.