Την ικανοποίηση του εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός για το δεύτερο  μέρος των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης, που δημοσίευσε στο σημερινή της έκδοση  η εφημερίδα «Δημοκρατική».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα δημοσιεύθηκε το  δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης, που αφορά:

1) στην πρόθεση ψήφου για τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών και

2) στην πρόθεση ψήφου για πιθανά ζευγάρια στον 2ο γύρο, όπου και πάλι υπερέχει αισθητά ο κ. Αντ. Καμπουράκης.

Η δημοσκόπηση  πραγματοποιήθηκε από την  εταιρεία PRORATA για λογαριασμό της “δημοκρατικής” και η οποία διεξήχθη στο χρονικό διάστημα 18-22 Μαρτίου 2019, σε δείγμα 1200 ατόμων, ηλικίας άνω των 17 ετών, που ψηφίζουν στον Δήμο Ρόδου.

Στο ερώτημα ποιόν θα επιλέγατε στον πρώτο γύρο των εκλογών το 33% των ερωτηθέντων απάντησε τον κΑντώνη Καμπουράκη το 21,5% τον Φώτη Χατζηδιακο, το 13,5% τον Στράτο Καρίκη το 10% τον Δημήτρη Κρητικό το 2% τον κ. Τάκη Πότσο και το 20%  είναι στην κατηγορία δεν ξέρω δεν απαντώ.

Μετά από την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από τον κ. Δημήτρη Κρητικό  ανακοινώθηκε ότι το ποσοστό δείχνει τη δυναμική και την αναγνωρισιμότητα που έχει η παράταξή του  η οποία  δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το πρόγραμμά της ούτε και όλους τους υποψηφίους της.

«Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γεγονός ότι η «Ρόδος Αξιών» είναι ανεξάρτητη, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κομματικά χρίσματα, αποδεικνύεται στην πράξη και μέσα από τη δημοσκόπηση που της δίνει ισοκατανομή ψήφων από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.Ας μη ξεχνάμε όμως ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και ότι το πραγματικό ποσοστό για κάθε παράταξη και για κάθε υποψήφιο θα αποτυπωθεί στην κάλπη τη μέρα των εκλογών», υπογραμμίζει ο κ. Κρητικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   2.880 αιτήσεις για τις Σχολές Ξεναγών

Στη δήλωση του ο κ. Δημήτρης Κρητικός αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου από τους συμπατριώτες μας, κατά την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Το ποσοστό αυτό δείχνει τη δυναμική και την αναγνωρισιμότητα που έχει η παράταξή μας, η οποία σημειωτέο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το πρόγραμμά της ούτε και όλους τους υποψηφίους της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γεγονός ότι η «Ρόδος Αξιών» είναι ανεξάρτητη, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κομματικά χρίσματα, αποδεικνύεται στην πράξη και μέσα από τη δημοσκόπηση που της δίνει ισοκατανομή ψήφων από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Σε αυτές τις εκλογές κάνει την πρώτη της εμφάνιση, και η αποδοχή της από τους πολίτες δείχνει ότι αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη για τα τοπικά μας πράγματα, που θα είναι παρούσα και τα επόμενα χρόνια.

Ας μη ξεχνάμε όμως ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και ότι το πραγματικό ποσοστό για κάθε παράταξη και για κάθε υποψήφιο θα αποτυπωθεί στην κάλπη τη μέρα των εκλογών.

Μέχρι τότε ας λειτουργήσουμε υπεύθυνα μακριά από πράξεις που θα φέρουν το διχασμό στον τόπο. Κοινός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του νησιού και όχι τα πρόσωπα και οι υποστηρικτές των άλλων παρατάξεων»

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

 

 210 total views,  4 views today