Με σύνθημα “Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ” οι Ροδίτες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση, έστειλαν το μήνυμα της αγανάκτησης που βιώνουν ότι “δεν πάει άλλο”, συγκεντρώνοντας υπογραφές και καταθέτοντας τα κλειδιά των καταστημάτων τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο πρόεδρος των εστιατόρων Γιάννης Κλούβας εξέφρασε μιλώντας στον sky την ικανοποίησή του για τη στήριξη που είχε το σωματείο στη χθεσινή διαμαρτυρία, αφού το παρών έδωσαν οι 300 από τους 500 εστιάτορες της Ρόδου και πολλοί εργαζόμενοι στον κλάδο.

Επανέλαβε ότι στο υπουργείο Οικονομικών πρέπει να καταλάβουν ότι “Η Ρόδος θέλει βοήθεια και εδώ δεν τρώμε με χρυσά κουτάλια”, υπογραμμίζοντας ότι οι συνάδελφοι του δουλεύουν 4-5 μήνες για να συντηρηθούν τους υπόλοιπους.

“Mεγάλη επιτυχία είχε η κατάθεση κλειδιών της εστίασης ….ευχαριστούμε για την στήριξη του εργατικού κέντρου επίσης το κλαμπ των Σεφ, τα μικρά καταλύματα ΣΕΤΚΕ, την ΟΕΒΕΔ, την Περιφέρεια δια των κ. Ζαννετίδη και Φλεβάρη, το Σωματείο των Μουσικών, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μας έδωσαν βήμα να προβάλουμε τα αιτήματα μας! Η συνέχεια στην Αθήνα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

 654 total views,  2 views today