Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

225

Να λάβουν μέρος στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις  11 και 12 Δεκεμβρίου  καλεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου τους αντιπροσώπους με ανακοίνωση της.

Επίσης έγινε γνωστό ότι η προθεσμία για τις υποψηφιότητες λήγει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Συνάδελφοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ρ, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ημέρες ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρες, το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 18:00μμ και την Κυριακή από τις 9:00πμ έως τις 18:00μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Κ.Ρ στην οδό Στεφάνου Καζούλη 30.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη Διοίκηση κ.τ.λ, να υποβάλλουν στην Εφορευτική Επιτροπή αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Ρ στην οδό Στεφάνου Καζούλη 30.

 

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις αρχαιρεσίες της 11ης-12ης Δεκεμβρίου 2021 για να δώσουμε με την καθολική μας συμμετοχή στη νέα Διοίκηση τη δύναμη που χρειάζεται, για να μπορεί να διεκδικεί και να επιλύει τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της περιοχής μας. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε, πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ