Κάλεσμα για τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής

945

Ο Δήμος Ρόδου και το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο προσκαλούν όλους τους πολιτιστικούς φορείς, καλλιτέχνες, σχολεία και καλλιτεχνικές ομάδες στην 1η Ανοικτή Διαβούλευση για την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί 21-23 Ιουνίου 2019.

Το Ανοικτό Κάλεσμα συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει! Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ωριμάζει και εξελίσσεται, ξεφεύγει από τα όρια της διοργάνωσης και δίνει το έναυσμα, την ώθηση και τα κλειδιά σε όλους, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη αυτής. Κάθε όνειρο θέλει να πραγματοποιηθεί, κάθε στιγμή θέλει να ζήσει, κάθε συναίσθημα να εκδηλωθεί. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής γιορτάζει τα 20 της χρόνια και σας καλεί να συμμετάσχετε στην πιο μεγάλη μουσική γιορτή που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και αλλού!

Από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουνίου γιορτάζουμε. Όχι στα πλαίσια μιας «κλασικής» διοργάνωσης αλλά σε αυτά ενός μεγάλου τριήμερου πάρτι με κεντρικό άξονα, τι άλλο; Τη μουσική!

Έμπνευση, χαρά, λύπη, συναισθήματα- οτιδήποτε μπορεί να δώσει και να δημιουργήσει. Όλοι μπορούμε να αποτελέσουμε κομμάτι της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και να τη στηρίξουμε.

Η Ρόδος καλείται να δώσει ένα δυναμικό παρόν. Κάθε φορέας, σύλλογος ή ομάδα, κάθε καλλιτέχνης, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, οφείλει να συμμετάσχει!

Η πρώτη ανοικτή διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη, 10 Απρίλιου 2019, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19:30.