Καιρίδης στον sky: Μέσα στην εβδομάδα θα είμαι στη Ρόδο για το μεταναστευτικό

1092

Θα είμαι στη Ρόδο μέσα στην εβδομάδα για να εξετάσουμε το πρόβλημα της παράνομης εισόδου στη χώρα αλλά και για να εξετάσουμε λύσεις που μπορούν να βρεθούν με όσους μπαίνουν στη χώρα λαθραία.

Την δήλωση αυτή έκανε σήμερα στον sky ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Καιρίδης ο οποίος τόνισε πως για τη Ρόδο υπάρχουν ιδιαιτερότητες για τις οποίες δεν μπορεί να αναφερθεί από το ραδιόφωνο.

Ο κ. Καιρίδης υπογράμμισε πως το υπουργείο του, δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης μέσα από την αστυνομία για να επιβληθεί η τάξη όμως γίνεται η προσπάθεια για να υπάρχει συνεργασία, και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα.

“Θα έρθω στη Ρόδο και με τις τοπικές Αρχές θα εξετάσουμε το πρόβλημα” τόνισε ο κ. Καιρίδης, λέγοντας πως ακόμη και με την αστυνομία θα εξετάσει όλα τα δεδομένα.

Να σημειωθεί πως σήμερα στις 4:30 το απόγευμα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στη Βουλή θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Γιώργου Νικητιάδη.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στον sky υπογράμμισε πως οι αστυνομικοί με τις δυνάμεις που διαθέτουν, κάνουν όσα περισσότερα μπορούν. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα στην κατάσταση που είναι εκρηκτική είπε ο κ. Ανδρουλάκης.