Την  Παρασκευή  23  Αυγούστου 2019  ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία  με το ΔΟ.ΠΑΙ.ΣΑΠ Λέρου, διοργάνωσαν τη γιορτή κρασιού στο Δρυμώνα.

Την  εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Λέρου  Μιχαήλ Κόλιας, καλωσορίζοντας τον κο Έπαρχο, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, τους παρευρισκομένους  κάνοντας εκτενή αναφορά στους ομογενής μας που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί μας , στα έργα που έγιναν στη περιοχή του Δρυμώνα και  σε αυτά που πρόκειται να γίνουν στο  μέλλον.

Στη συνέχεια της ομιλίας του  ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον κόσμο που στηρίζει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις μας ενώ   δεν παρέλειψε να τους προσκαλέσει και  στα επόμενα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

Ακολούθησε η  αναπαράσταση του τρύγου (πατήματος των σταφυλιών μέσα στο  λινό   και τη μεταφορά του μούστου στο βαρέλι).

Από το Δήμο Λέρου προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα  άφθονο δωρεάν κρασί για τους προσκεκλημένους    & αναψυκτικά για τα  μικρά παιδιά.

Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε με την ορχήστρα του Ν. Κουτούζου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τις  τοπικές  αρχές   αρκετοί  συμπατριώτες και επισκέπτες του νησιού μας.

 

 190 total views,  2 views today