Και το όνομα αυτής να είναι…Amada!

1019

Πρόωρα γέννησε μια γυναίκα από το Ισραήλ σήμερα και ώρα 15:00 στο ξενοδοχείο Αmada Colossos Resort . Η έξι μηνών γυναίκα ήταν στο δωμάτιο της στον 7ο όροφο, όταν αισθάνθηκε τους πόνους του τοκετού. Αμέσως ειδοποιήθηκε o Διευθυντής του Ξενοδοχείου κ . Σ . Γεωργόπουλος και  το προσωπικό για να βοηθήσει την κατάσταση.

Στο δωμάτιο της γυναίκας, μετέβη  η Γενική Προισταμένη Ορόφων του ξενοδοχείου κ. Μαρία Κατσιδώνη,  ο προιστάμενος του τμήματος της Reception κ. Παναγιώτης Καλοπίσης και οι καμαριέρες που ήταν βάρδια.

Έζησαν την αγωνία της γυναίκας, καθώς ο τοκετός ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στα 12 μόνο λεπτά που χρειάστηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να φθάσει στο Amada Colossos από το νοσοκομείο Ρόδου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και ταυτόχρονα χαρούμενοι γιατί στο ξενοδοχείο μας ήρθε στον κόσμο μια νέα ζωή. Το κοριτσάκι στην αρχή δεν ανέπνεε και αυτό μας θορύβησε. Ανησυχήσαμε, γιατί ο τοκετός ήταν πρόωρος. Μετά άρχισε να κλαίει και μας γέμισε συγκίνηση», δήλωσε στο skyrodos.gr η κ. Μαρία Κατσιδώνη.

Η χαρμόσυνη είδηση διαδόθηκε αμέσως στο επιβλητικό ξενοδοχείο και έφθασε παντού σκορπίζοντας χαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι παρακολούθησαν με αγωνία τη μεταφορά της γυναίκας και του μωρού με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου . Στο όχημα του ΕΚΑΒ που έφθασε έγκαιρα, σημειώνεται πως  ήταν και γιατρός που παρακολουθούσε συνεχώς μητέρα και νεογνό.

Μετά την άφιξη του στο νοσοκομείο το μωρό εισήχθη στο αρμόδιο τμήμα για παρακολούθηση καθώς γεννήθηκε πρόωρα και τώρα χρήζει ειδικής φροντίδας.

Η νεαρή γυναίκα έκανε τις διακοπές της στο ξενοδοχείο με τη μητέρα, τον πατέρα, το σύζυγό και την πρωτοκόρη της.

Όταν η γυναίκα έμπαινε στο ασθενοφόρο η μητέρα της ζήτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να προσευχηθεί για το μωρό. Να προσευχηθεί να είναι γερό και να μείνει στη ζωή.

“Θα αγωνιούμε . Προσευχόμαστε μαζί σας για το μωρό. Θέλουμε να δυναμώσει, να είναι γερή. Θα τη βαπτίσουμε και θα της δώσουμε το όνομα… Αmada”, είπαν στην γιαγιά οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου.