Αυξημένη είναι η κίνηση στη Ρόδο σε αντίθεση με ότι συμβαίνει ίσως σε  άλλους προορισμούς της χώρας.

Στο αεροδρόμιο της Ρόδου φθάνουν πολλές πτήσεις τσάρτερ από το πρωί και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι αργά στο βράδυ όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο αερολιμενάρχης Ρόδου  κ. Σπύρος Δεληγιάννης .

Ο κ. Δεληγιάννης είπε πως εξίσου μεγάλη ήταν η κίνηση στο αεροδρόμιο της Ρόδου και χθες.

 

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία δείχνει ικανοποιητική και  είναι σε σχετικά καλά επίπεδα σε σύγκριση με πέρσι όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα στον τουρισμό.

Όλοι περιμένουν βέβαια το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Μεγ. Βρετανίας προκειμένου να απογειωθούν οι αφίξεις στο νησί μας και να γεμίσουν ακόμη περισσότερο τα ξενοδοχεία.

Ωστόσο υπάρχουν δύο αγκάθια που δημιουργούν ανησυχία στις τάξεις όσων ασχολούνται με τον τουρισμό. Το ένα είναι οι συστάσεις της Γερμανίας στους πολίτες να μην ταξιδεύουν και αυτό ίσως επηρεάσει τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής από τις οποίες επίσης έχει ανάγκη η Ρόδος.

Το δεύτερο αγκάθι είναι τα  μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ στη Μύκονο και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τη μια ενώ από την άλλη έχουν  καταστήσει το νησί…αγνώριστο.

Το παράδειγμα της Μυκόνου τρομάζει . Για τη Ρόδο σημαίνει πως πρέπει άπαντες να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα. Επίσης σημαίνει ανάγκη αύξηση των εμβολιασμών για να κτισθεί το τοίχος ανοσίας.

 

 462 total views,  2 views today