Καλοπήτας: Την δυναμική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, σηματοδοτεί η επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη

496

Στην επίσκεψη του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής  στη Ρόδο αλλά και στη λειτουργία του κόμματος αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky 100,8 το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος  Αλλαγής ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας.

«Συνεχίζει την παράδοση των επισκέψεων των προέδρων που ξεκίνησε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά,  στην περιοχή μας και αυτό δείχνει την προσοχή που δίνει το κόμμα . ¨Ηταν η κατάλληλη στιγμή να δοθεί και  το μήνυμα πως είναι μονόδρομος ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου .  Αυτό τόνισε και κατά την επίσκεψη του  ο πρόεδρος του κόμματος κ.Ανδρουλάκης», δήλωσε ο κ.Καλοπήτας.

«Είδαμε επίσης το  πως το ΠΑΣΟΚ θα βγει στην κοινωνία . Αποφασίσαμε να επισκεφθούμε  δύο  χωριά  δηλαδή τον  Αρχάγγελο και τα Αφάντου  και το κέντρο της πόλεως. Οι κάτοικοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Είμαστε ευχαριστημένοι ως  κόμμα γιατί πήγε πάρα πολύ καλά η επίσκεψη », δήλωσε .

Σε δύο μήνες όπως τόνισε ο κ. Καλοπήτας θα συγκροτηθούν τα όργανα του κόμματος ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση.

Ο κ. Καλοπήτας αναφέρθηκε και στα στελέχη του κόμματος που ακολούθησαν στην περιοδεία του τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

«Οι αντιδράσεις του κόσμου στην επίσκεψη του προέδρου ήταν θετικές και μόνο. Όλοι του  ζητούσαν να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν ευδιάθετος και συνομιλούσε με όλους», τόνισε.

Αναφέρθηκε ο κ. Καλοπήτας και στις δημοσκοπήσεις που δίνουν  στο Κίνημα Αλλαγής ποσοστό 22%.

«Στην περιοχή είμαστε δεύτερο κόμμα όπως φάνηκε σε δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί. Το κόμμα στα Δωδεκάνησα έχει ποσοστό 22%», τόνισε.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Καλοπήτας ανέφερε τα ακόλουθα:

Την δυναμική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και στα Δωδεκάνησα, κατέδειξε η επίσκεψη του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο την Κυριακή 13 Μαρτίου προμηνύοντας θετικές εξελίξεις για την παράταξη, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η ανταπόκριση του κόσμου κατά την περιοδεία του προέδρου του Κινήματος στην πόλη της Ρόδου και στις δημοτικές κοινότητες Αφάντου και Αρχαγγέλου ξεπέρασε τις προσδοκίες καταδεικνύοντας ότι η δυναμική του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις κάλπες, δίνοντας ξανά φωνή στα Δωδεκάνησα μέσα από την προοδευτική παράταξη στα έδρανα της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες στα καταστήματα και στις καφετέριες που επισκέφθηκε συνοδευόμενος από συνεργάτες του και μέλη της παράταξης, ανταλλάσσοντας απόψεις για το μέλλον του Κινήματος και απαντώντας πρόθυμα στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη και τη θερμή υποδοχή και απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέων κομματικών οργανώσεων τον Απρίλιο την οποία χαρακτήρισε ως το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τη  νέα αρχή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τη Ρόδο δύο φορές στο τελευταίο τρίμηνο, σηματοδοτώντας το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα Δωδεκάνησα.