Η κλιμακούμενη αντίδραση στη διοίκηση των Υγειονομικών Ιδρυμάτων βρίσκει νέες πτυχές, μετά από την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση με τις δηλώσεις του πρώτου αντιπροέδρου της, στον sky, την περασμένη εβδομάδα.

Ηδη και άλλα μέλη προσπαθούν να «διαφωτισθούν» για το τι ακριβώς γίνεται με προμήθειες και λειτουργία.

Προσπάθεια ενημέρωσης τους, γίνεται τώρα από τον πρόεδρο που καλεί σε συναντήσεις μέλη του συμβουλίου του, που ως τώρα δεν υπολόγιζε, όπως κατηγορηματικά κατήγγειλε την Παρασκευή ο κ. Αρφαράς.

Κατά τις πληροφορίες μας σήμερα συνάντηση για ενημέρωση θα έχει στις 12 το μεσημέρι ο κ. Κώστας Σπανός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ και ο κ. Νίκος Ορφανός που εκπροσωπεί τους γονείς παιδιών με Ειδικές Ικανότητες μιλώντας στον σταθμό μας δήλωσε πως δεν είναι ενήμερος για τα προβλήματα που αναφέρει ο κ. Αρφαράς.

Γνωρίζω πάντως πολλά χρόνια προβλήματα ειδικά στο ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα», είπε ο κ. Ορφανός, «που άμεσα θα πρέπει να επιλυθούν. Σήμερα θα προσπαθήσω να ενημερωθώ και από τις δυό πλευρές και αύριο, αν είμαι έτοιμος θα επανελθω στον sky για να διαφωτισθεί ο κόσμος, τι ακριβώς συμβαίνει»

Για τον τρόπο λειτουργίας και για την εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών ή παιδαγωγικών μεθόδων που ακολουθούνται ειδικά στον Αγιο Ανδρέα, αναμένονται άμεσα αποκαλύψεις!

Εντωμεταξύ, εξωγενείς παράγοντες τηλεφωνούν σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου τρομοκρατώντας τα, θεωρώντας πως δεν πρέπει να μιλάνε στον sky. Εκτός αυτών, ένας βουλευτής της ΝΔ καλεί μέλη και απειλεί…

 1,672 total views,  2 views today