Καλώς ήρθατε: Οι Νεοδημοκράτες θα κάνουν ο,τι πρέπει, αυτόν μαζέψτε τον…

1542

Σας καλωσορίζουμε στη Ρόδο.

Πράγματι, χρειαζόταν η επίσκεψη για να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, μόνο που αυτά θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν πριν αποδοθούν χρίσματα, επιχρίσματα και στηρίξεις και έχοντας όλες τις πληροφορίες και όλα τα δεδομένα!

Γνωρίζουμε πως έχετε τις πληροφορίες σας. Ενίοτε οι πληροφορίες βέβαια έχουν την υποκειμενικότητα αυτών που επιτελούν τον ρόλο του πληροφοριοδότη. Και ενίοτε αυτές οι πληροφορίες δίδονται για να διατηρηθούν τα κεκτημένα τους. Δεν μας νοιάζει!

Αυτό που στο προκείμενο έχει σημασία είναι πως εδώ οι λειτουργίες γίνονται με το παρεάκι: Αυτό, αποφάσισε να χτυπήσει παντού και μάλιστα με τέτοιο θράσος που για να καταφέρει στόχους έχει τάξει σε σαράντα, μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Κι αυτό δεν μας νοιάζει, γιατί πιστεύουμε πως θα εκτεθεί.

Το σημαντικό σήμερα είναι να γνωρίζετε πως λειτουργεί με την λογική των αποκλεισμών, οι αποκλεισμοί προκαλούν αντιδράσεις και αυτές οι αντιδράσεις  θα εκφρασθούν στις κάλπες. Στις πρώτες κάλπες βέβαια, σ’ αυτές που οι επιλογές είναι για την Αυτοδιοίκηση. Δεν θα μπορούσαν οι Νεοδημοκράτες να πουλήσουν την Νέα Δημοκρατία προς όφελος των άλλων, αυτών που τώρα κυβερνούν. Οι Νεοδημοκράτες κάτι τέτοιο δεν θα το έκαναν ποτέ. Μερικοί – μερικοί από το παρεάκι, αυτό το έκαναν όταν τους καλούσαν να έρθουν και να συμβαδίσουν, να συμμετέχουν, να πολεμήσουν, να συμφιλιωθούν και να δώσουν τις κοινές μάχες…

Θα μου πείτε, έ, τότε ήταν Καραμανλής τώρα είναι Μητσοτάκης! Γι αυτούς όμως που αποτελούν το παρεάκι, είναι γνωστό, όπως και σε όλους τους παροικούντες την Ρόδο, πως οι Νεοδημοκράτες της Ρόδου ήταν πάντοτε πιο κοντά στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και έδωσαν μαζί του μεγάλες και ωραίες μάχες. Το γνωρίζει και η Ντόρα. Γι αυτό δεν έχουν δικαιολογία, πως τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα με τον Κυριάκο…

Σήμερα έρχεστε για να κατευνασθεί η αντίδραση. Αυτοί την προκάλεσαν. Με τον τρόπο τους. Με τις μεθοδεύσεις τους. Δεν ξέρουμε αν είναι εύκολο. Το να θέλει να κερδίσει είναι εφικτό. Το να θέλει να ελέγξει τους ρόλους, ακόμη και το κτίριο απέναντι, είναι μεμπτό. Δεν θα είναι Δημοκρατία στον τόπο μας κι εσείς, πιστεύουμε δεν θα του δώσετε το θάρρος να υποσταλεί η σημαία της Δημορατίας προς χάριν των δικών του επιδιώξεων.

Ναι, θέλουμε δεν θέλουμε θα κάνουμε αυτό που πρέπει ως Νεοδημοκράτες. Οχι γι αυτόν. Αλλά για την Νέα Δημοκρατία. Για την Νέα Δημοκρατία του φιλελευθερισμού, των Αρχών και των Αξιών. Για την Νέα Δημοκρατία των πολλών και των γνήσιων, εμείς θα δώσουμε τις νέες μάχες.

Αυτόν όμως με το παρεάκι του, μαζέψτε τον!