Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο οι λαϊκές αγορές, όπως δήλωσε στον sky ο πρόεδρος του σωματείου τους, κ. Δημήτρας, ζητώντας συγγνώμη από τους πολίτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε στη λαϊκή του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτρη, όπου μετά τα δημοσιεύματα κλήθηκε η Αστυνομία και την έκλεισε.

Ο κ. Δημήτρας, ανέφερε ότι η απόφαση είναι να λειτουργήσουν κανονικά από σήμερα σε όλη τη χώρα οι λαϊκές, τηρώντας οι παραγωγοί κι έμποροι τις προδιαγραφές και τις αποστάσεις ο ένας πάγκος από τον άλλο.

Μάλιστα στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το σωματείο τους, για να προταθεί μεταξύ των άλλων η λαϊκή να λειτουργεί σε καθημερινή βάση στον Αγιο Δημήτριο, επειδή είναι μεγαλύτερος ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, μετά τα δημοσιεύματα από τη λειτουργία της λαϊκής στον Αγιο Δημήτριο, αναγκάσθηκε η Αστυνομία να την κλείσει, αφού αρκετοί παραγωγοί κι έμποροι δήλωσαν ότι δεν έλαβαν τα ενημερωτικά sms που εστάλησαν από τον Δήμο, την προηγούμενη μέρα για να μην λειτουργήσουν. “Ζητώ συγγνώμη από το ροδιακό λαό που ανοίξαμε. Ο Δήμαρχος από την προηγούμενη ημέρα στις 6 το απόγευμα ήταν κατηγορηματικός να μην λειτουργήσουμε”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρας

 152 total views,  2 views today