«Δεν μπορεί η περιφερειακή αρχή να τιμωρεί  ένα ολόκληρο νησί επειδή του ασκούμε κριτική και να μην φέρνει για συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα που αφορά το Ναυτικό Όμιλο της Κω», δήλωσε σήμερα μιλώντας στον Sky o περιφερειακός σύμβουλος μέλος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Κανταρζής.

Όπως  τόνισε η παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου θα ζητήσει να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο .

Εξήγησε πως ο χώρος του ΝΟΚ  είχε παραχωρηθεί στο δήμο Κω για 30 χρόνια. Όμως δεν έγιναν εκεί οι εγκαταστάσεις που ήταν αναγκαίες εξαιτίας των αντιδράσεων κάποιων. Τώρα ανήκει στην ΕΤΑΔ.

« Για το λόγο αυτό όλοι οι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψει το ακίνητο αυτό στο Δήμο Κω. Είναι κρίμα να μην ενώνει τη φωνή της στον αγώνα και η ΠΝΑΙ. Ο β βαθμός αυτοδιοίκησης πρέπει να βοηθάει τον πρώτο δηλαδή τους δήμους στα αιτήματα προς την κεντρική εξουσία», τόνισε ο κ. Κανταρζής.

Ο κ. Κανταρζής με αφορμή την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Περιφέρεια τόνισε:

«Δεν είναι τσιφλίκι τους ούτε κοπάδι το Περιφερειακό Συμβούλιο. Επίσης ούτε  τα μέλη το αμνοί. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να αρνείται τα θέματα. Δέχθηκα επίθεση γιατί αρνήθηκα τα τέσσερα κατεπείγοντα θέματα που ήρθαν για έγκριση», είπε ο κ. Κανταρζής και πρόσθεσε πως  δεν πρόκειται να υποταχθεί σε κανένα.

Ο κ. Κανταρζής τόνισε πως τώρα η περιφερειακή αρχή έχει αντιπολίτευση από την Κω.

«Τώρα έχει αντιπολίτευση από την Κω ενώ την πρώτη τετραετία δεν είχε τίποτε. Η κοινωνία έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Περπατώ στο δρόμο και ο κόσμος μου κάνει παράπονα για την περιφερειακή αρχή», είπε.

 

 403 total views,  4 views today